sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se dogaja s serijo Gospod profesor?

9. 6. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
Gospod profesor

Gospod profesor foto: Promocijska fotografija

Oboževalci se sprašujejo, če bodo dočakali nadaljevanje serije Gospod profesor. Razlog, da vas z drugo sezono še niso razveselili, se skriva v tem, da prav ta trenutek brnijo filmske kamere ...

Tisti, ki so si na Voyo ogledali prvo sezono serije Gospod profesor, so že po prvih delil ugotovili, da gre za izdelek, ki bo požel zelo velik uspeh. In res je bilo tako, serija je s svojo vsebino privabila številne gledalce, ki so si mladinsko obarvane zgodbe ogledali dobesedno na mah.

A gledalci bi si želeli izvedeti, kaj se bo z zabavnimi liki zgodilo v nadaljevanju. Se bo Klavdija vrnila nazaj v šolo ali je čisto zares odpotovala z Jurijem? Bo Samo zbral pogum in ji razkril svoja prava čustva? Glede na to, kako dolgo že čakamo na novo sezono, je simpatični profesor zagotovo že sklenil, da je čas, da prestopi prag v zrelejše in bolj odgovorno obdobje svojega življenja, kajne?

A kaj se pravzaprav dogaja s serijo? Kot so nam zaupali na POP TV, se 2. sezona ravnokar snema: "Tudi nadaljevanje priljubljenega VOYO originala Gospod profesor se nam obeta. Torej prihaja druga sezona, produkcija je že v polnem snemalnem teku, vse ostale informacije pa bomo seveda delili ob pravem času."

Jure Henigman

Jure Henigman foto: Urša Premik

prejšnji članek
Najbolj iskani modeli te sezone po izboru slovenskih vplivnic
Moda&Lepota
Najbolj iskani modeli te sezone po izboru slovenskih vplivnic
naslednji članek
Strokovnjakinja Eva: Čas je, da razkrijem …
Resničnostni šovi
Strokovnjakinja Eva: Čas je, da razkrijem …