sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vesne Ponorac si želijo številni slovenski glasbeniki

10. 8. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
Vesna Ponorac

Vesna Ponorac foto: Marko Delbello Ocepek

Mlada slovenska igralka in voditeljica Vesna Ponorac je vse večkrat tudi zvezda slovenskih glasbenih videospotov.

Simpatično slovensko igralko Vesno Ponorac je slovenska javnost spoznala že kot najstnico leta 2017, ko je sodelovala pri televizijski seriji Česnovi. Leto dni kasneje je bila glavna zvezda serije Gorske sanje, ki žal ni dobila ustreznega zaključka, nato pa se je iz igralskega sveta nekoliko umaknila. Na male ekrane se je nato nekaj let kasneje vrnila kot voditeljica na prodajni televiziji, v začetku leta 2022 pa tudi z novo vlogo v Voyo seriji Gospod profesor. 

Danes 23-letno vzhajajočo slovensko zvezdo pa si velikokrat zaželijo tudi slovenski glasbeniki, saj je že nekajkrat nastopila tudi v različnih videospotih. 

Skupina Zlata Žila si je Vesne zaželela v videospotu za svojo pesem Ništa ili sve. Videospot, ki je izšel v začetku leta 2021 pa je bil posnet v gledališki dvorani v Lendavi.

Nekaj mesecev kasneje je bila tudi ena od igralk v videospotu Tineta Kobala za pesem Afera.

Marca 2022 so svoje moči združili polfinalist šova Slovenija ima talent Til Čeh in Polkaholiki. Skupaj so pripravili priredbo uspešnice Modrijanov Moja ter za njo posneli tudi videospot. Glavna zvezda pa je bila seveda Vesna.

Čez nekaj dni pa bo luč sveta ugledal tudi nov videospot glasbenika Marka Zebre, ki je moči tokrat združil s svojim idolom Steffaniom iz skupine Game Over. Kot nam je uspelo izvedeti bo tudi v tem spotu glavno vlogo odigrala Vesna.

prejšnji članek
Razkrita skrivnost Ane Roš
Svet slavnih
Razkrita skrivnost Ane Roš
naslednji članek
Čuk Miha svoje nove srčne izbranke ne skriva več
Svet slavnih
Čuk Miha svoje nove srčne izbranke ne skriva več