nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ben Affleck in J.Lo pripravila veliko poročno zabavo

21. 8. 2022; 10.40
Avtor: K.M.
naslovna, Jennifer Lopez, Ben Affleck

Jennifer Lopez, Ben Affleck foto: Profimedia

Po poroki v Las Vegasu in medenih tednih v Evropi sta igralec in pevka pripravila še zabavo za družino in prijatelje.

Ben Affleck in Jennifer Lopez sta uradno zabavo, z uradnim obredom, pripravila na posestvu v zvezdni državi Georgia. Pevka je blestela v prekrasni beli obleki modne hiše Ralph Lauren, vsi gosti pa so bili prav tako oblečeni v belo.

Na poroki so bili prisotni številni znani gosti, prijatelji in družinski člani. Tudi vseh pet otrok, ki jih imata iz prejšnjih dveh zakonov. Pevkina dvojčka Emme in Max, ki ju ima Jennifer iz zakona z Marcom Anthonyjem in Benovi otroci Violet, Seraphina in Sam, ki ju ima igralec iz zakona z Jennifer Garner.

Jennifer Lopez, Ben Affleck foto: Profimedia

Uradni dokumenti, do katerih so se dokopali ameriški mediji, sicer razkrivajo, da je Pearl Street Films - produkcijska družba, katere lastnika sta Ben Affleck in Matt Damon, za pretekli vikend najela dva čolna in 4 osebe organa pregona za vse skupaj 50 ur za varovanje posestva. S tem naj bi odgnali vse nezaželene "goste", ki bi se želeli približati posestvu na prestižnem rečnem otoku Hampton. Vse skupaj naj bi stalo 17 tisoč ameriški dolarjev, lažno ime za poroko je bil Winstonov rojstni dan, del obreda naj bi bilo 10 oseb, k temu pa so prišteli še 150 gostov. 

Jennifer Lopez, Ben Affleck foto: Profimedia

Na poroki ni manjkal Benov najboljši prijatelj, prav tako igralec, Matt Damon, ki se je obreda udeležil v družbi žene Luciane Barroso. Zanimivo pa je bilo, da ni bil prisoten Benov mlajši brat Casey. Slednjega so opazili v Los Angelesu, razlog za njegovo odsotnost pa naj bi bile starševske obveznosti. Naj bi bila pa vabljena tudi Benova bivša žena, Garnerjeva, a je vabilo zavrnila zaradi obveznosti s snemanjem novega projekta. 

Par, znan pod vzdevkom "Bennifer" je svojo srečo našel skoraj 20 let zatem, ko sta prekinila svojo prvo zaroko. Za Bena je to drug zakon. Med letoma 2005 in 2018 je bil poročen z igralko Jennifer Garner, s katero ima tudi tri otroke. Za JLo pa četrti zakon. Najdlje je bila poročena z glasbenikom Marcom Anthonyjem, s katerim ima dvojčka.

prejšnji članek
Bo Zasavskemu youtuberju Kmetija uresničila željo po pozornosti?
Resničnostni šovi
Bo Zasavskemu youtuberju Kmetija uresničila željo po pozornosti?
naslednji članek
Natalija Bratkovič opravila izpit varnega dela z orožjem
Resničnostni šovi
Natalija Bratkovič opravila izpit varnega dela z orožjem