901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pevki Niki Svetlin mama podarila avto

1. 11. 2022; 07.00
Avtor: Revija Lady
Nika Svetlin

Nika Svetlin foto: matic_grmek

Pevka in radijska voditeljica Nika Svetlin je ponosna lastnica novega avta. Vse skupaj pa je »zakrivila« njena mama, ki je svoji hčerki pripravila presenečenje.

»Mami se je sama odločila, da bomo moj stari avto prodali, saj se ga ni več splačalo popravljati. Njen avto pa sem dobila jaz. Priznam, da sem bila nad njeno odločitvijo prijetno presenečena, saj sem ga že večkrat vozila in mi je bil zelo všeč. Res sem ji hvaležna, da mi ga je zaupala, čeprav sem si ga morala kdaj izboriti in ji skuhati kakšno kavico več v dnevu,« navdušeno pove Nika, ki se je v preteklosti z maminim avtom že zapeljala do Dalmacije, tako da ga je dodobra preizkusila. 22-letnica pravi, da je varna voznica, čeprav ima občasno rada hitrost. A nikoli ne pretirava.

»Najbolj me zmoti, če je ob meni sopotnik, ki me nenehno opozarja na vožnjo. Se mi pa zdi izguba časa in škoda energije, da bi se jezila na voznika pred seboj, ki mogoče ne vozi meni najbolj po godu. Rajši si zavrtim kak dober komad in dan je takoj lepši,« pove vedno nasmejana Nika, ki si dneve polepša tudi s petjem v skupini Ain’t Harmony. Dekleta imajo namreč delovno jesen.

prejšnji članek
Ansambel, ki ima skupaj že za ves vrtčevski oddelek otrok
Svet slavnih
Ansambel, ki ima skupaj že za ves vrtčevski oddelek otrok
naslednji članek
Ne boste verjeli, kaj je igralec počel ...
Kultura
Ne boste verjeli, kaj je igralec počel ...