sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Klemen Bunderla po dolgem času spet zapel

1. 12. 2022; 04.30
Avtor: R.A.
aktual veseli december 2

Klemen Bunderla in Tamara Goričanec foto: Promocijski material

Veseli december na Radiu Aktual sta odprla kar hišna pevca Klemen Bunderla in Tamara Goričanec.

S prepevanjem božičnih pesmi v živo in z zabavnim pogovorom z voditeljema Juretom Ličnom in Mojco Mladenović. Oba rada osrečujeta ljudi ali kot je temu rekel Jure Ličen, sta začela prepevati, ker rada »zadovoljujeta« ljudi. Kaj je mislil s tem, pa si pojasnite sami.

Tamara Goričanec sicer že 16 let prepeva v skupini Leni Kravac, avtorsko in festivalsko glasbo, pa tudi v skupini Tamasutra, to pa je skupina za »žurke«. Klemen Bunderla je priznal, da že dlje časa ni resno prepeval, a v studiu se je vseeno izkazal. Rekel je, da poje tudi zato, ker je lažje peti kot govoriti. S Tamaro sta zapela Beli božič in prinesla v studio prelepo decembrsko vzdušje.

Na Juretovo izzivalno vprašanje, kje se vidita čez deset let, je Klemen v rimi odgovoril: »Na Aktualu spet!« A seveda dodal: »Pri kiropraktiku! In v novem Aktualovem studiu!« Prvič so v etru izdali, da se pripravlja nekaj novega. Le kaj bi to bilo?
In še eno božično vprašanje je padlo: Kaj si želita pod božičnim drevesom? Odgovor je bil skupen in enoglasen: »Parfum!« Torej bosta Tamara in Klemen zadišala v novo leto.

Praznični december na radiu Aktual se je začel. Praznovali ga bomo z mnogimi znanimi glasbeniki, ki bodo naši gostje: z Nušo Derendo, Sašo Lendero, Luko Basijem, Tanjo Žagar, Miranom Rudanom, Tilnom Lotričem, ki jih bomo v veselem decembru gostili v oddajah Božični VIP šov. Poslušajte radio Aktual tudi v veselem decembru, praznično bo in toplo!!!

prejšnji članek
Rebeka Dremelj s svojim šovom navdušila prestolnico
Svet slavnih
Rebeka Dremelj s svojim šovom navdušila prestolnico
naslednji članek
Očistite blokade na srčni čakri po razhodu ali smrti
Zdravje
Očistite blokade na srčni čakri po razhodu ali smrti