pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Natalija Kolšek s hčerko ganila poslušalce

2. 12. 2022; 06.00
Avtor: V.M.
pesem-upanja, natalija-kolšek, aisha-naja

Aisha Naja in Natalija Kolšek foto: zajem zaslona

Tokrat je pevka Natalija Kolšek poskrbela, da smo še posebej pozorno prisluhnili pesmi in se zazrli v videozgodbo, v kateri pa ni nastopala sama. Ob njej je namreč kot privid mladosti njena hči Aisha Naja, ki navdušuje z glasom in lepoto.

Ja, zdaj lahko uradno zapišemo: pevki Natalija in Aisha Naja predstavljata skladbo Pesem upanja, ki sta jo med ljudi pospremili skupaj z videozgodbo, od katere boste nemara težko umaknili oči. Mama in hči vas bosta namreč popeljali skozi skladbo o ljubezni in upanju, s katerim želita napolniti vaša srca.

Aisha Naja foto: zajem zaslona

"V tem času, ko se frekvenca Zemlje viša, me je nekaj poklicalo, da je nastalo besedilo, pesem, ki pomaga vsem, da napredujemo na tisto dimenzijo, kamor si najbolj želimo. Z največjo strastjo, sva skupaj s hčerko, interpretirali zgodbo, ki ima eno namero, namero čiste ljubezni in radosti. Upanje je optimistično stanje duha, ki temelji na pričakovanju pozitivnih izidov glede na dogodke in okoliščine v človekovem življenju ali svetu nasploh. Pesem upanja pomaga celiti nezaceljene čustvene rane, bolečine …Tudi nezavedne. Opeva ljubezen, brezpogojno, do vseh in vsega, odpira srca in nežno opominja, da smo vsi eno … Prepustite se in naj vas pozitivne vibracije ponesejo v svet blaženosti. Naj solza spolzi neizjokana, odnese s seboj, kar je slabega," sta dekleti strnili misli o skladbi, na katero je Natalija še posebej ponosna. Kako le ne, ko pa je skupaj z njo v glasbeni svet pospremila tudi svojo mlado damo …

Aisha Naja gre po maminih stopinjah. foto: zajem zaslona

prejšnji članek
Kdaj dom okrasita Klemen Slakonja in Mojca Fatur?
Svet slavnih
Kdaj dom okrasita Klemen Slakonja in Mojca Fatur?
naslednji članek
Mali šef: Žirantka Mojca praznovala abrahama
Resničnostni šovi
Mali šef: Žirantka Mojca praznovala abrahama