zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

44-letna Manca Izmajlova pričakuje tretjega otroka

26. 12. 2022; 05.00
Avtor: K.M.
film 5

Operna pevka Manca Izmajlova foto: Mediaspeed

Slovenska mezzosopranistka, igralka in avtorica je na družbenem omrežju presenetila z nosečniško fotografijo in novico, da je v veselem pričakovanju.

"Najlepše stvari v življenju včasih pridejo nepričakovano in nenačrtovano. Z veseljem vam sporočam, da se bo naša družina v aprilu povečala za še enega člana. Vsi se veselimo, še posebej Izabela in Karolina," je na družbenem omrežju zapisala slovenska mezzosopranistka Manca Izmajlova. Ob tem je tudi objavila fotografijo, na kateri se že pozna zaobljeni trebušček. Razkrila je tudi, da so njen nosečniški sij številni zamenjali za lepotne popravke. "Počutim se polno energije in odlično, kot že dolgo ne, prav tako tudi moj glas."

Manca Izmajlova z družino foto: Kolosej

Čeprav prisegata na rusko, sta japonsko in kitajsko hrano okusila tudi glasbena zakonca Benjamin Izmajlov in Manca Izmajlova. foto: Sandi Fišer

Kariera in življenje

Manca je kljub glasbeni izobrazbi svojo kariero pričela na televiziji. Vodila je recimo oddajo Povabilo na ples in sodelovala v nekaterih gledaliških predstavah. S časoma pa je postajala prepoznavna tudi kot pevka. Leta 2002 se je poročila z violinistom, komponistom, dirigentom in glasbenim producentom Benjaminom Izmajlovom. Imata dve hčerki, Izabelo rojeno leta 2015 in Karolino rojeno leta 2013. 

Ob lepi novic čestita tudi naše uredništvo. 

prejšnji članek
Tako odrasel je že sin Petre Kerčmar in Uroša Slaka
Svet slavnih
Tako odrasel je že sin Petre Kerčmar in Uroša Slaka
naslednji članek
O čem pari najpogosteje lažejo?
Zdravje
O čem pari najpogosteje lažejo?