sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nadaljevanje Oh, ta sedemdeseta se vrača že zelo kmalu

28. 12. 2022; 08.00
Avtor: K.M.
Nadaljevanje Oh, ta sedemdeseta se vrača že zelo kmalu (2)

V seriji se vrača tudi originalna zasedba. Na fotografiji Topher Grace in Laura Prepon v vlogi Donne in Erica. foto: Profimedia

Če ste tudi vi oboževalci kultne serije Oh, ta sedemdeseta, potem je ta informacija kot nalašč za vas. Nadaljevanje se vrača čez manj kot mesec dni.

Kultna komedija o skupini najstnikov iz 70. let bo dobila nadaljevanje, ki bo postavljeno v devetdeseta leta. Če smo originalno serijo That 70' Show v slovenščino prevedli z Oh, ta sedemdeseta, lahko novo serijo naslovimo z Oh, ta devetdeseta. Uporabniki platforme pretočnih vsebin Netflix pa si bodo lahko prve dele ogledali že zelo kmalu. Serija bo premiero namreč doživela že 19. januarja 2023. 

Nova generacija

Netflixova serija Oh, ta devetdeseta, ki v isti kleti prikazuje novo generacijo najstnikov, bo ponudila drugačno modo, a bodo norčije ostale podobne. Na kar namiguje tudi prvi napovednik, ki je izšel pred dnevi. Do danes pa ima že več kot 7,6 milijonov ogledov. Glavna vloga bo pripadla Ericovi in Donnini hčerki Lei Forman, ki med počitnicami obišče stare starše. V vlogah Reda in Kitty se tako vračata originalna igralca Debra Jo Rupp in Kurtwood Smith. Poleg vnukinje pa poletno zatočišče ponudita tudi sinu še enega para originalne zasedbe. 

Novi in stari obrazi

Leia, Gwen, Nate, Nikki, Ozzie in Jay so novi Donna, Jackie, Kelso, Fez, Eric in Steven. Kot gostujoči igralci pa se bodo nastopili tudi člani originalne zasedbe, danes svetovno znani igralci Mila Kunis, Asthon Kutcher, Laura Prepon, Wilmer Valderrama in Topher Grace. Manjkal pa ne bo niti Tommy Chong v vlogi Lea. Vsi se pojavijo tudi v prvem uradnem napovedniku nove serije. Med igralci pa zagotovo ne bo Dannyja Mastersona in njegovega lika Stevena Hyda. Igralec je namreč sredi sojenja zaradi številnih obtožb spolnega nadlegovanja. Zaradi česar že več let ne igra v nobeni produkciji. Kako bodo izostanek lika pojasnili, zaenkrat ni jasno. 

Serija ima trenutno napovedanih 10 delov, ni pa še znano, ali bodo posneli tudi nadaljevnaje. Netflix takšne odločitve sprejema šele za tem, ko vidi, kako se gledalci odzovejo na prvo sezono. Je pa Topher Grace razkril, da je za njim samo en snemalni dan. Ob tem pa ni znano, ali se bo tudi pojavil samo v enem delu. Netflix pa predvsem stavi na različni bazi gledalcev. Tiste, ki bodo serijo spremljali zaradi nostalgije in novo pridobljene gledalce, ki bodo serijo spremljali zaradi njene vsebine. 

Oh, ta devetdeseta foto: Profimedia

Spomnimo ...

Foxova situacijska komedija Oh, ta sedemdeseta ima 8 sezon, za katere so med letoma 1998 in 2005 posneli 200 epizod. Serija obravnava družbena vprašanja 70. let, kot so spolna revolucija, uživanje psihoaktivnih substanc, medgeneracijski spori, recesija Združenih držav Amerike in nezaupanje v takratno ameriško vlado. Velja za "zemljevid" popularne glasbe tistega časa, saj je od 5. sezone naprej vsaka epizoda serije poimenovana po uspešnicah rock skupin, kot so Led Zeppelin, The Who, The Rolling Stones in Queen.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Mihaela bo postala mamica
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Mihaela bo postala mamica
naslednji članek
Goran Dragić po ločitvi prvič pokazal svoja otroka
Svet slavnih
Goran Dragić po ločitvi prvič pokazal svoja otroka