stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kylie Jenner končno razkrila sinovo ime

22. 1. 2023; 11.00
Avtor: K.M.
Kylie Jenner

Kylie Jenner foto: Profimedia

Skoraj leto dni po rojstvu drugega otroka je članica klana Kardashian kočno razkrila njegovo spremenjeno ime in pokazala prve fotografije.

Skoraj eno leto po porodu in deset mesecev po spremembi imena otroka je Kylie Jenner razkrila novo ime svojega drugega otroka s Travisom Scottom. Sina sta najprej poimenovala Wolf Webster, a sta si nato premislila, saj mu ime ni pristajalo. Po več mesecih ugibanja, pa je zdaj končno potrdila, kako je sinu ime. Z oboževalci pa je delila tudi fotografije skoraj leto dni starega sinčka. Številni ugibajo, če je s tem preusmerila pozornost stran od govoric, da sta se z očetom svojih otrok spet razšla. 

Sinu je ime Aire Webster, že s samo to objavo pa je Jennerjeva sprožila pravo evforijo. Jennerjeva je sicer v družinskem resničnostnem šovu namignila, da bo sinu dovolila, da si sam izbere ime, a to po zakonu načeloma ni mogoče. Če otroku v Združenih državah Amerike v določenem času sam ne določiš imena, mu ga namreč določi država. 

Ime Aire je sicer v osnovi brez večjega pomena. Lahko bi predvidevali, da izhaja iz angleške besede za zrak, air, kar je nato povezano z imenom starejše sestre. Njej je namreč ime Stormi, kar izvira iz angleške besede za nevihto, storm. 

Po drugi strani pa se besedica 'aire' v angleškem jeziku uporablja kot pripona. Z njo se tvori samostalnike, ki označujejo osebo, za katero je nekaj značilno ali se z nečim ukvarja ukvarja. Načeloma pri besedah, ki so sposojene iz francoskega jezika. Recimo tudi angleška besedica za milijonarja, millionaire, kar Aire zagotovo že je. 

prejšnji članek
Slovenska igralka si želi v maroško puščavo
Svet slavnih
Slovenska igralka si želi v maroško puščavo
naslednji članek
Umrl oče hčera Dese Muck
Svet slavnih
Umrl oče hčera Dese Muck