stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Sešek: Mami, če tole bereš, rad te imam

1. 2. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
sešek2

Urša in Luka Sešek foto: Fotomontaža njena.si

Vsestransko nadarjeni pevec Luka Sešek nam je predstavil svojo mamo in nas navdušil z opisom. Mimogrede, kaj pravite, sta si kaj podobna?

Luka je pred dnevi spletne prijatelje navdušil s fotografijo široko nasmejane mame Urše. Praznovala je namreč rojstni dan, zato ji je namenil prisrčno javno voščilo. In ker smo v potezah radijske voditeljice bržkaj prepoznali Luko, smo ga malce pocukali za rokav, da nam pove več o njunem odnosu, povezanosti in nenazadnje, kakšna je mati skozi njegove oči.

»Moja mami je res faca. Predvsem sem ji hvaležen za njen zgled. Že kot otroku mi je govorila: “Luka, ljudje so kot 'špegu' (ogledalo, op. prev.). Če boš do njih strpen in prijazen, bodo tudi oni do tebe”. To je res stavek, ki me je že kot mulca vedno znova res nagovoril,« nam je zaupal Luka in z nami delil še skupno fotografijo iz družinske zakladnice, ob čemer je pripomnil, da sta si z mamo tudi sicer v nekaterih stvareh zelo podobna.

Urša Sešek s sinom Luko foto: Osebni arhiv

»Oba sva gobčna, rada se naglas smejiva, imava podoben okus za hrano - no, jaz malo bolj izrazitega kot ona (smeh), veliko dava na družino in povezovanje ljudi na sploh … In še bi lahko našteval,« nam je navihano, kot se zanj spodobi, razložil Luka, ki ne skriva, kako veliko mu mama pomeni. »Je moja prijateljica, zaveznica, pomočnica in najboljša mami. Pa tudi, če se sliši zelo pocukrano. Mami, če tole bereš, rad te imam. Zelo.«

Več kot očitno je Urša Sešek krasno opravila nalogo mame, kajne? Verjamemo, da je na svojega sina neizmerno ponosna.

prejšnji članek
Zvezdniška brata Čeh navdušena smučarja
Resničnostni šovi
Zvezdniška brata Čeh navdušena smučarja
naslednji članek
Slovenska voditeljica in igralka ima že lepo zaobljen trebušček
Svet slavnih
Slovenska voditeljica in igralka ima že lepo zaobljen trebušček