pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Siniša Žunec spet sodeloval s sinom

9. 2. 2023; 09.00
Avtor: R.T.
Siniša Žunec

Siniša Žunec foto: Promocijski material

Tudi v Sloveniji je Siniša Žunec, priljubljeni hrvaški glasbenik dalmatinskih korenin, navdušil z novo ljubezensko pesmijo Lipota mog života.

Siniša Žunec je svojo najnovejšo pesem že predstavil tudi slovenskemu občinstvu. Le nekaj dni po uradni premieri na Radiu Aktual je z njo že nastopil v hotelu Dolenjc in bil navdušen nad odzivom. »Le nekaj dni po premieri na Aktualu, ob samostojnem nastopu v hotelu, sem bil prijetno presenečen, ko sem videl, da jo že vsi znajo peti in jih tudi dvigne na noge. Glede na to, da se promovira šele kratek čas, in glede na odzive mislim, da je velik hit, brez skromnosti,« je dejal.

Sodelovanje s sinom 

Siniša še vedno vztraja pri sodelovanju s svojimi najbližjimi. V novem videospotu, ki so ga januarja snemali na otoku Krku, tako nastopa Mirela Žunec, pesem in videospot pa je ustvaril glasbenikov sin Martin. Tokrat se podpisuje pod besedilo, glasbo, aranžma in tudi režijo videospota. »Sodelovanje z Martinom se seveda nadaljuje. Uspehi preteklih pesmi, kot so denimo Jedino more zna, Za pet života in Ruža s juga, dokazujejo, da imava super odnos in glasbeni slog, ki je zanimiv za vse starostne skupine. Pa tudi za različne zabave, od plesnega parketa in porok do koncertov.«

Glasbenik si zdaj želi čim več nastopov, komaj čaka tudi, da vas vse pozdravi z največjega odra v Sloveniji: v petek, 3. marca, bo namreč s svojo skupino Bumerang nastopil na Aktualovem dnevu žena. 

Aktualov dan žena

Siniša Žunec se že zelo kmalu vrača na največji slovenski oder. V petek, 3. marca, bo nastopil na koncertu Aktualov dan žena 2023 v ljubljanskih Stožicah. Najbolj romantičen glasbeno-scenski dogodek začetka pomladi bodo poleg Mladena popestrili Klapa Šufit, Miran Rudan in inDesign, Mladen Grdović, Novi fosili, Marko Škugor, Lana Jurčević, Nuša Derenda in kot vedno številni gosti presenečenja. VSTOPNICE KUPITE TUKAJ

prejšnji članek
Nova priložnost za Georga Clooneya
Kultura
Nova priložnost za Georga Clooneya
naslednji članek
Domen Kumer šokiral s to potezo
Svet slavnih
Domen Kumer šokiral s to potezo