pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jan Plestenjak iskreno: Bolečini pustim, da kljuje po meni

21. 2. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
jan-plestenjak

Jan Plestenjak foto: Rok Hribar

Konec lanskega leta se je na Jana Plestenjaka zgrnilo veliko bolečine. Nenavadna smrt brata, konec razmerja z Laro. Pevec priznava, da ni v najboljši koži.

»Po vsem tem nisem v najboljši koži in poskušam živeti vsak dan sproti. Ko se ti nenadoma zgodi toliko vsega, res ne gre drugače. Še dobro, da sem vzgojen v zavedanju, da je življenje borba od rojstva do smrti. Vedno ti prinese prepreke,« je v klepetu za revijo Jana priznal Jan Plestenjak, ki je presenetil tako sebe, kot druge, ker je po bratovi smrti stopil na oder ter pel z zlomljenim srcem in dušo.

Jan Plestenjak s svojim polbratom. foto: fb

»Sebično bi bilo gledati samo nase in reči, da ne morem. Beg ni rešitev! Treba se je soočiti s čustvi in se boriti. Ljudje so sočustvovali z mano in me podpirali,« je s hvaležnostjo v glasu dejal Jan, ki se je soočal tudi s srčnimi težavami. Kmalu po bratovi smrti se je namreč končalo njegovo razmerje z Laro.

»Res je, da čas celi rane. Vendar pa ostanejo brazgotine, ki bolijo, kadar se spreminja vreme. Verjetno me bodo bolele do smrti. Bolečini pustim, da kljuje po meni. Huje bi bilo, če ne bi imel srca na dlani in bi se zaradi strahu, da ne bi bil nikoli ranjen, skrival pred vsem. To je hujša bolečina,« je svoje misli poetično strnil glasbenik.

To je le nekaj misli, ki jih je z ustvarjalci revije Jana delil Jan Plestenjak. Celotna vsebina zanimivega klepeta pa vas čaka v novi številki priljubljene družinske revije. Vabljeni k branju!

Izšla je nova številka revije Jana. Vabljeni k branju! foto: Jana

prejšnji članek
Brata Luke Seška strast spremenila v posel
Svet slavnih
Brata Luke Seška strast spremenila v posel
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Tragedija spremenila Meri
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Tragedija spremenila Meri
#obraziavenija
obraziavenija