Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To študira sin Oriane Girotto in Borisa Cavazze

26. 2. 2023; 12.00
Avtor: Lady
Aleksander Cavazza

Aleksander Cavazza foto: Sašo Radej

Sin igralca Borisa Cavazze in Oriane Girotto Aleks Cavazza z vlogo v slovenski seriji. Zdaj pa je znano, kaj dejansko študira.

Sin igralca Borisa Cavazze in Oriane Girotto Aleksander Cavazza je spet sedel v dijaške klopi – a le pred kamero. V drugi sezoni serije Gospod profesor se je namreč ekipi pridružil kot učenec Mišo, s čimer se mu je uresničila dolgoletna želja. »Ko sem bil mlajši, sem si zelo želel nastopati v filmih in sem bil tudi na kar nekaj avdicijah. Žal mi na nobeni ni uspelo. Smo pa ostali v stiku, tako da sem vedel za to avdicijo, in sem zelo vesel, da mi je po dveh krogih le uspelo priti do te vloge,« nam je na predstavitvi serije dejal Aleks. Razkril nam je še, da mu je bilo na snemanju zelo zabavno, največji užitek pa mu je bilo govoriti besedilo, ki ga ima kar nekaj. Da bi sledil očetovi poti in se vpisal na AGRFT, sicer vsaj za zdaj ne razmišlja. Trenutno gre bolj v smeri vizualnih umetnosti, saj obiskuje 1. letnik akademije za likovno umetnost in oblikovanje, ob tem pa ima še bend Masaž, s katerim pripravljajo album. Če bo prišla še kakšna igralska priložnost, pa jo bo z veseljem sprejel.

aleks cavazza foto: VOYO

aleks cavazza foto: Sašo Radej

Aleks si je prvo epizodo druge sezone serije Gospod profesor, v kateri upodablja dijaka Miša (na posnetku), doma ogledal z očetom. Tudi sicer skupaj pogosto gledata filme.

prejšnji članek
Na kaj lahko nakazujejo krči v nogah?
Zdravje
Na kaj lahko nakazujejo krči v nogah?
naslednji članek
Kolo sreče: Voditeljica je najlepša slovenska pekarica
Svet slavnih
Kolo sreče: Voditeljica je najlepša slovenska pekarica