stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Timija Zajca poljublja bivša žena Jurija Tepeša

5. 3. 2023; 05.06
Avtor: J.L.
Jurij Tepeš, Nuša Rakovec, Timi Zajc

Je Nuša Timija poljubila prijateljsko, ali se med njima plete kaj več? foto: Mediaspeed in Profimedia; montaža: Njena.si

Timi Zajc zasebno življenje sicer skriva pred mediji, tokrat pa je na spletu objavil fotografijo, na kateri ga poljublja bivša žena nekdanjega skakalca.

Dvakrat zlati Timi Zajc se je po včerajšnji zadnji tekmi smučarskih skakalcev na svetovnem prvenstvu v smučarskih skokih v Planici zagotovo sprostil. Tako s svojimi reprezentančnimi kolegi, pa prijatelji in družinskimi člani. Javnost pa je najbolj presenetil z objavo fotografije, na kateri objet pozira s simpatičnim dekletom, ki ga med tem poljublja na lice. "Nepozabno prvenstvo," je ob tem zapisal in prilepil fotografijo srca. A je nam pozornost pritegnilo nekaj drugega.

Bivša žena Jurija Tepeža

Timi je namreč tudi označil, kdo je skrivnostno dekle, ki ga poljublja na lice, on pa jo objema čez ramena. Gre za Nušo Rakovec, ki je sicer zaposlena v marketingu na Smučarski zvezi Slovenije, na fotografiji pa v rokah drži plaketo, ki jo je Timi dobil na podelitvi medalj. Še bolj izstopajoč pa je podatek, da gre v resnici za bivšo partnerko in bivšo ženo nekdanjega smučarskega skakalca Jurija Tepeša. Tudi nekdanjega reprezentančnega Zajčevega kolega. Trenutno pa je trener v mladinskih kategorijah.

Je Timi srečo našel v objemu bivše žene športnega kolega? Tega podatka uradno nimamo, so pa na to, da je ženska na fotografiji njegovo dekle, že namignili nekateri drugi slovenski mediji. Kakšna je resnica, pa bo zagotovo kmalu jasno. Fotografije ne bomo objavljali, saj ni v naši lasti. Timi jo je namreč objavil na svojem Instagram profilu, kjer po 24 urah izgine. Si jo pa lahko, če ste uporabniki tega družbenega omrežja, ogledate TUKAJ

Jurij potrdil ločitev

Nuša Rakovec in Jurij Tepeš leta 2013 - novica o ločitvi je postala uradna decembra leta 2022. foto: Mediaspeed

Kdaj točno sta se Jurij in Nuša ločila sicer uradno ni znano, smo pa namig v naše uredništvo dobili že pred mediji. Uradno nihče od njiju niti ni komentiral razlogov za ločitev. Ko je Juriju vprašanje o ločitvi naslovil novinarski kolega z revije Lady, pa se je ta odločil, da govorice potrdi javno, na svojem družbenem omrežju. Takrat je izpostavil, da je govoric veliko, a da je njegova objava na Instagramu edino komentiranje ločitev.

Med drugim je tudi zapisal: "Še vedno, oziroma spet, sem dobri stari Jurij, ki gre v svet z dvignjeno glavo ter jasnimi cilji. Prepričan sem, da bo moje življenje polno novih zgodb, izzivov in priložnosti." Jurij in Nuša, ki sta bila v razmerju kar nekaj let, sta se sicer poročila leta 2019. Njegova poročna priča je bila njegova sestra Anja, prav tako nekdanja smučarska skakalka. 

prejšnji članek
Medtem ko je poletel med zvezde, se mu zasebno podira svet
Zdravje
Medtem ko je poletel med zvezde, se mu zasebno podira svet
naslednji članek
Telesno zmogljivi ljudje so v življenju bolj produktivni
Svet slavnih
Telesno zmogljivi ljudje so v življenju bolj produktivni