nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žena Zorana Predina iskreno o vzponih in padcih

20. 3. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
ZORAN PREDIN in BARBARA LAPAJNE PREDIN_Na premieri filma BABILON v Cineplexx Ljubljana

Zoran Predin in Barbara Lapanje Predin sta uživala v večeru v dvoje. foto: Promocijski material

Barbara Lapajne Predin in Zoran Predin sta poročena že 28 let. Seveda pa so v tem času prišli tudi vzponi in padci. Kakšni?

Zoran Predin se je v takrat še Barbaro Lapajne zaljubil, ko je bila ta mlada zagreta gledališka in televizijska igralka, pred več kot 30 leti. V vseh teh letih razmerja sta rastla skupaj, se razvijala in odraščala. Skupaj sta se razveselila tudi rojstva dveh skupnih otrok ter si življenje seveda ustvarjala tudi z Zoranovimi še tremi iz prvega zakona. Za revijo Obrazi pa je Barbara spregovorila tudi o vseh izzivih, ki jih dolgoletno in uspešno razmerje prinese sabo. 

"Ves čas zveze sva imela veliko boja z zunanjim svetom, od kriz do boja za preživetje, ker sva oba svobodnjaka, prišle so bolezni. Dogajalo se je toliko, da nama sploh ni moglo biti dolgčas. Kako le, pri petih otrocih! V tem partnerstvu se res nisem dolgočasila. Včasih nama kakšna stvar dvigne pokrovko, pomembno pa je, da se takrat pogovoriva. In da veva, kdaj je treba s pogovorom počakati. Napredek je, da sva se naučila povedati drug drugemu, kadar ne čutiva, da je pravi trenutek, da bi se o nečem pogovorila," je za Obraze med drugim povedala igralka, ki se zadnja leta ukvarja tudi s komunikacijo. 

K temu je še dodala: "Zdi se mi, da znam poslušati Zorana, on pa se še uči. (nasmešek) Mu pa razložim, zakaj zame ni pravi trenutek, in ga prosim, da si vzameva čas in razmisliva. In potem se odmakneva od problematične teme k drugim, ki to niso. S hladno glavo lažje razložiš karkoli in partner te lažje sliši. Včasih sem se želela takoj pogovoriti. Velikokrat šele takrat, ko razlagaš, razumeš in spoznaš, kaj te v resnici moti. Zato je bolje, če to prej poveš samemu sebi."

prejšnji članek
Petra Parovel  na Mauritiusu pogrešala domačo hrano
Svet slavnih
Petra Parovel na Mauritiusu pogrešala domačo hrano
naslednji članek
Barovka Suzana Zeković se je razveselila prihoda dojenčka
Svet slavnih
Barovka Suzana Zeković se je razveselila prihoda dojenčka
#nasazenazenska
nasazenazenska