pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vedeževalcu Blažu zagrozil, da mu bo pobil družino

28. 3. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
blaž-knez, vedeževalec-blaž

Blaž Knez foto: Mateja Jordovic Potocnik

'Ne pustim se ustrahovati, znam se postaviti zase in ne maram, da kdo sili vame,' pojasnjuje vedeževalec Blaž, ki se v zasebnem življenju sooča tudi z resnimi grožnjami.

Blaž Knez priznava, da zna biti nesramen, če je izzvan, pa tudi, da se ne zna pretvarjati in da raje ljudem v obraz pove, kaj si misli. A slednje v družbi ni najbolje sprejeto, kar se kaže v tem, da je tarča zbadljivk, žaljivk in celo groženj.

»Jaz imam tudi svoje težave, pa me nihče ne vpraša, kako sem. Kar naprej sem spužva za tuje težave in poslušam bedarije, ki me ne zanimajo.« foto: Mateja Jordovic Potocnik

"Ravno včeraj mi je nekdo na Facebooku napisal, da bo pobil vso mojo družino. Zmotilo ga je, ker je prišel na mojo stran, da bi me žalil, nato pa je z mojega profila dobival avtomatična oglasna sporočila. A pri vsakem sporočilu je velik gumb, na katerem piše STOP in se ni težko odjaviti od njih. To mu je bilo pretežko storiti, ni pa mu pretežko pisati žaljivk in groženj," je v klepetu za revijo Jana pojasnil Blaž in dodal, da mu je nekdo drug zagrozil, da ga bo spravil na urgenco.

"Ljudje pač iščejo tarčo, na katero bi lahko zlili ves gnev in bes, ki sta se nabrala v njih. A jaz nisem kanta za smeti. Nihče ne bo skakal po meni. Če komu nisem všeč, naj me ne gleda, še manj pa kliče. Rekel bi, da je to hujše, kot ko jaz koga naderem. S tem se sicer ne obremenjujem dolgo. Prvi trenutek pomislim, kakšen človek moraš biti, da kaj takega napišeš, potem pa vržem čez ramo."

Celoten intervju si lahko preberete v reviji Jana, št. 13, 28. 03. 2023.

Izšla je nova številka revije Jana. Vabljeni k branju! foto: revija Jana

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Planetova skrivnost predčasno v javnost
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Planetova skrivnost predčasno v javnost
naslednji članek
To veliko noč pripravite nekaj novega. Za vas imamo odličen predlog
Kulinarika
To veliko noč pripravite nekaj novega. Za vas imamo odličen predlog