najden-predmet
Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali
Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem ali poti v interesu države?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vedeževalec Blaž: Ne maram se pretvarjati, ne maram lagati

31. 3. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
blaž-knez, vedeževalec-blaž

Blaž Knez foto: Mateja Jordovic Potocnik

Blaž pravi, da je v njem 90 odstotkov vedeževalca Blaža. 'Sem tak, kot sem,' skomigne in razloži, da je odrezav tudi do prijateljev, zlasti če ga izkoriščajo.

Čeprav je že večkrat pojasnil, se mnogi še vedno sprašujejo, ali vedeževalec Blaž zgolj igra svojo vlogo in ustvarja lik nesramneža, ki s kladivom udriha po mizi in neutrudno kriči 'dalje!' A kot že poprej, je tudi v klepetu za revijo Jana pojasnil, da ne gre za igro in da je tudi zasebno takšen, kot je v vlogi vedeževalca. "Sem tak, kot sem. Ne maram se pretvarjati, ne maram lagati. Raje človeku v obraz povem, kar si mislim. Tudi prijateljev ne šparam. Boljša je prva zamera kot zadnja. Najhuje je, kadar poslušam znance in prijatelje, ki mi razlagajo, kako varajo partnerje. Mislim si – njim povej, kaj moram zdaj jaz to poslušati! Jaz imam tudi svoje težave, pa me nihče ne vpraša, kako sem. Kar naprej sem spužva za tuje težave in poslušam bedarije, ki me ne zanimajo. Zato je treba potegniti črto in reči – dovolj je. Če kdo to zameri, pa naj! V poslu in na sceni je tako, da je marsikdo tvoj prijatelj samo do takrat, ko ima od tebe korist. To niso prijatelji, to so izkoriščevalci. In takih se je bolje otresti," pojasnjuje Knez, ki ima za seboj precej boleče spoznaje, ob nedavni očetovi smrti mu namreč niso stali ob strani tisti, ki so bili sicer še kako radi v njegovi družbi.

A kot za mnoge, je tudi zanj življenje lekcija. "Nisem več tako čustven, kot sem bil včasih, ali pa znam to bolje skriti. Z leti duhovno rastem in ugotavljam, da je res treba širiti dobro."

Vedeževalec Blaž

Vedeževalec Blaž foto: Promo foto

prejšnji članek
Kdo je razgrajal v Kranjski gori?
Svet slavnih
Kdo je razgrajal v Kranjski gori?
naslednji članek
Šok v MasterChefu: Prvič doslej slovo na lastno željo
Resničnostni šovi
Šok v MasterChefu: Prvič doslej slovo na lastno željo