901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jan Plestenjak uživa v vpadljivem jeklenem konjičku

2. 4. 2023; 12.00
Avtor: N.S. / revija Lady
18_jan plestenjak

jan plestenjak foto: osebni arhiv

Jan Plestenjak se je pred meseci poslovil od svojega znamenitega porscheja, sedaj pa že uživa v avtu, ki ga navdušuje zlasti s prostornino.

Eden najuspešnejših slovenskih glasbenikov Jan Plestenjak že od nekdaj velja za ljubitelja dobre glasbe, lepih deklet in hudih jeklenih konjičkov. Avtor številnih uspešnic, ki je pred dobrim mesecem dni priznal, da je ponovno samski, ne skriva svoje navdušenosti nad avtomobilizmom, predvsem ko je govora o prestižnih vozilih. Sam ima doma v garaži pravi mali vozni park, ki je pravi magnet za ženske.

»Ko si mulček, si verjetno z avtom pridobiš nekaj veljave, tiste na prvo žogo. Če pa imaš kaj v glavi, kmalu spoznaš, da je to zgolj umetna samozavest. Zdaj je zame pomembno, da ima avto značaj – lahko je star tudi deset, petnajst let, če le ima nekaj, česar najmodernejši morda nimajo. Ljudje, ki so obsedeni s tem, da imajo najnovejše modele avtomobilov, so zame res ubogi,« je pred časom priznal Jan, ki se je pred meseci poslovil od svojega znamenitega porscheja, ki mu je družbo delal na izletih po Sloveniji in mu služil za njegove dnevne opravke. Jana smo namreč pred dnevi srečali v centru prestolnice, ko je na parkirišče pripeljal v vpadljivem ogromnem range roverju. Kot smo izvedeli, je glasbenik zdaj navdušen predvsem nad dejstvom, da ima njegov nov avtomobil veliko več notranjega prostora kot prejšnji, zaradi česar se zdaj še raje vozi, saj ima spodaj več prostora za svoje dolge noge, nad sabo pa višji strop, saj, kot vemo, spada med po višini največje glasbenike pri nas.

Jan Plestenjak

Jan Plestenjak foto: M24

prejšnji članek
Velikonočni krofi z glazuro
Kulinarika
Velikonočni krofi z glazuro
naslednji članek
Super par: Katarininemu partnerju likata njuni mami
Resničnostni šovi
Super par: Katarininemu partnerju likata njuni mami