Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ustvarjalci shujševalnega šova ponosni na Indiro Ekić

17. 4. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
indira ekic

Indira prej in potem foto: Planet TV

Ob vstopu v šov The Biggest Loser je tehtala 102,6 kilograma, nato pa se po trdem delu v zunanji svet vrnila kot druga oseba. A tisti največji preboj je doživela kasneje.

Prijave za novo sezono shujševalnega šova The Biggest Loser Slovenija so odprte in čeprav mnoge mika ponujena strokovna pomoč, se spogledujejo zlasti z vprašanji o tem ali so se pripravljeni izpostaviti in pred očmi javnostmi pokazati svojo ranljivo plat. Ustvarjalci šova pojasnjujejo, da je lahko ravno to pomembna vzpodbuda, zaradi katere kandidat vztraja na začrtani poti.

»Tekmovalce in tekmovalke spoznamo s športom in zdravo prehrano, nudimo jim strokovno pomoč pri hujšanju, a na koncu dneva morajo še vedno sami sprejeti odločitev in spremeniti svoje življenje. Prav zato uspe samo najbolj vztrajnim in odločnim, seveda pa morajo biti prijavljeni tudi dovolj pogumni, da svoj boj pokažejo pred kamerami. Za nekatere je prav to morda tudi dodatna motivacija,« so za njena.si pojasnili na Planet TV in spomnili na kandidatko iz prve sezone, ki je prepoznavnost dobro izkoristila in si še dodatno spremenila življenje.

»Med najbolj znanimi preteklimi udeleženkami šova je verjetno Indira Ekić, ki je po udeležbi v šovu The Biggest Loser Slovenija res doživela preboj tako na zasebnem, kot poslovnem področju, nenazadnje pa je v šovu spoznala tudi svojega zaročenca.«

Indiro in njenega dragega Matica lahko trenutno spremljate v tekmovalno obarvanem šovu Super par, kjer sta se s svojo simpatično naravo že prikupila gledalcem.

Indira Ekić in Matic Kolenc foto: POP TV

prejšnji članek
V oddaji dogodivščina, ki si jo lahko privoščijo le redki
Resničnostni šovi
V oddaji dogodivščina, ki si jo lahko privoščijo le redki
naslednji članek
Polepšajte si pomlad (z novim nosom/dozo samozavesti)
Moda&Lepota
Polepšajte si pomlad (z novim nosom/dozo samozavesti)
#obraziavenija
obraziavenija