nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Barbara Lapajne Predin o odnosu z možem Zoranom Predinom

27. 4. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
ZORAN PREDIN in BARBARA LAPAJNE PREDIN_Na premieri filma BABILON v Cineplexx Ljubljana

Zoran Predin in Barbara Lapanje Predin sta uživala v večeru v dvoje. foto: Promocijski material

"Ves čas zveze sva imela veliko boja z zunanjim svetom, od kriz do boja za preživetje, ker sva oba svobodnjaka, prišle so bolezni. Dogajalo se je toliko, da nama sploh ni moglo biti dolgčas."

Barbara Lapajne Predin, žena glasbenika Zorana Predina, je priznala, da med njima ni šlo za ljubezen na prvi pogled: "Ne, sploh ne. Ko nekoga spoznaš, gre najprej za fizično privlačnost. Za partnerski odnos pa se je treba spoznati, odkriti, koliko imaš skupnih vrednot, v čem se razlikuješ, in začneš to različnost sprejemati. To je razlika med zaljubljenostjo in ljubeznijo." Za revijo Obrazi pa je spregovorila tudi o tem, ali sta imela kdaj krizo.

"Ves čas zveze sva imela veliko boja z zunanjim svetom, od kriz do boja za preživetje, ker sva oba svobodnjaka, prišle so bolezni. Dogajalo se je toliko, da nama sploh ni moglo biti dolgčas. Kako le, pri petih otrocih! V tem partnerstvu se res nisem dolgočasila. Včasih nama kakšna stvar dvigne pokrovko, pomembno pa je, da se takrat pogovoriva. In da veva, kdaj je treba s pogovorom počakati. Napredek je, da sva se naučila povedati drug drugemu, kadar ne čutiva, da je pravi trenutek, da bi se o nečem pogovorila. Zdi se mi, da znam poslušati Zorana, on pa se še uči. (nasmešek) Mu pa razložim, zakaj zame ni pravi trenutek, in ga prosim, da si vzameva čas in razmisliva. In potem se odmakneva od problematične teme k drugim, ki to niso. S hladno glavo lažje razložiš karkoli in partner te lažje sliši. Včasih sem se želela takoj pogovoriti. Velikokrat šele takrat, ko razlagaš, razumeš in spoznaš, kaj te v resnici moti. Zato je bolje, če to prej poveš samemu sebi."

prejšnji članek
MasterChef: Barbara doma preživlja težke čase
Resničnostni šovi
MasterChef: Barbara doma preživlja težke čase
naslednji članek
Ali Jelena Aščić ločuje zasebno življenje od dela na televiziji?
Svet slavnih
Ali Jelena Aščić ločuje zasebno življenje od dela na televiziji?