Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ana Maria Mitič bo o koncu razmerja javno spregovorila

2. 5. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Ana Maria Mitič

Ana Maria Mitič se bo javnosti predstavila z osebnoizpovedno pesmijo. foto: m24

Javnost je presenetila vest o tem, da je Ana Maria Mitič spet samska. A to v resnici ni novica, saj je o razhoda, o katerem bo zdaj javno spregovorila, minilo že kar nekaj časa.

Ana Maria Mitič, večkrat nagrajena improvizatorka, obraz Špas Teatra, pa voditeljica na TV Slovenija in žirantka v šovu Znan obraz ima svoj glas, se podaja na glasbeni festival. Natančneje na Festival slovenskega šansona, kjer bo nastopila s pesmijo, za katero je tako besedilo kot glasbo spisala sama. Šlo bo za zelo osebnoizpovedno pesem, ki bo govorila tudi o njenih življenjskih prelomnicah. Da, tudi o koncu razmerja. 

Ana Maria Mitič. foto: Osebni arhiv

"Da, pesem govori o mojem doživljanju razhoda, za katerega ni vedel skoraj nihče. V času od razveze hodim novo pot, ki jo s svojim žarkom optimizma nakazuje že sam komad, zdaj pa sem se odločila na tak način deliti ta del zasebnosti. Namen je predvsem, da še komu olajšam stisko, vlijem upanje, iskreno sežem do duše," je o pesmi za časopis Novice Svet24 povedala Ana Maria Mitič. O pesmi pa je še dodala: "Ni bilo zahtevno, saj imam to možnost, da se usedem za klavir in sama sestavim besedilo, melodijo ter si zaigram še spremljavo."

prejšnji članek
Sara Rutar se podaja v duhovne vode
Svet slavnih
Sara Rutar se podaja v duhovne vode
naslednji članek
Ana Tavčar o vzgoji sinov
Svet slavnih
Ana Tavčar o vzgoji sinov