Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj Ana Maria Mitič ne govori o svojih letih?

9. 5. 2023; 10.00
Avtor: K.M.
Lunilou (2)

Ana Maria Mitič o svojih letih ne govori foto: Marko Vavpotič/M24

Največja skrivnost okoli življenja in dela Ane Marie Mitič so od nekdaj njena leta. O njih ni želela nikoli javno govoriti. Zakaj?

Igralka, pevka, komičarka in v zadnjem času predvsem mama Ana Maria Mitič je pred kratkim praznovala svoj rojstni dan. Uredništvu Novice Svet24 pa je razkrila, zakaj o letih javno ne govori. "Vedno bom skrivala leta. Ker je dama toliko stara, kot je videti! Proti tridesetemu me je pošteno zgrabilo, kam tako hitro drvi mladost, zdaj sem ponosno vsako leto bolj žlahtna ženska, a še vedno gre številka težko z jezika. Bolj iz štosa kot ne – vsi vedo, da se o mojih letih ne razpravlja, še mlajši brat reče, da je on tisti, ki jih šteje več," je v smehu razkrila Ana Maria. 

Ana Maria Mitič foto: Sašo Radej/M24

Dotaknila pa se je tudi svojega praznovanja. "Ah, svojih »ahkem-in-dvajset« let vedno lepo praznujem, tudi če bi to pomenilo, da po nekem čudnem naključju dan preživim čisto sama. Raje kot ob silvestrovem se za rojstni dan ozrem na preteklo leto, pohvalim, kar je bilo dobrega, poskusim sestaviti vsaj nekaj koristnega iz tistega manj dobrega in vdihnem, se pripravim za naprej. Ker to je moje novo leto. Še posebno rada pa imam, če me tisti, ki me dobro poznajo in radi imajo, tudi presenetijo. Čestitke začnejo deževati že ob polnoči, na ta slavnostni dan pa se še posebej rada prepustim dnevu in razvajanju s takimi in drugačnimi idejami in malenkostmi. Letos je bilo veliko bolje kot lansko leto, posebno in lepo."

prejšnji članek
Anja Ramšak in Robert Roškar skupaj odšla v Liverpool
Svet slavnih
Anja Ramšak in Robert Roškar skupaj odšla v Liverpool
naslednji članek
Martin Golob še vedno najbolj priljubljen
Svet slavnih
Martin Golob še vedno najbolj priljubljen