profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: Vesnin partner videl hčerko samo ob rojstvu

13. 5. 2023; 11.00
Avtor: revija Lady
botri

Olga Pakalović v seriji Botri (Kumovi) foto: Nova TV

Zaljubila se je v Maročana, ki je po poroki in rojstvu otroka izginil.

Olga Pakalović v seriji Botri nastopa v vlogi elegantne, malo vzvišene in preračunljive Vesne Gotovac. Seveda je lik v popolnem nasprotju s tem, kar je Olga v resničnem življenju, saj je po pripovedovanju prijateljev in igralskih kolegov nadvse prisrčna, prijazna in ustrežljiva dama. Ima pa s televizijsko junakinjo nekaj skupnega, in sicer tudi sama dobro ve, kako je, ko se ti izmaknejo tla pod nogami.

olga pakalovic foto: Osebni arhiv

Olgi se je to zgodilo leta 2013, le nekaj mesecev po tem, ko je rodila hčerkico. To je rodila v zakonu z Maročanom Samiem Bergamanom, s katerim sta se poročila le nekaj mesecev pred tem, preden je rodila njunega otroka, ločila pa natanko mesec dni po tistem, ko je deklica prišla na svet. Samia se je po ločitvi vrnil v svojo domovino in se ni nikoli več oglasil. Olga ni pravzaprav nikoli izgubljala besed o svoji nesrečni zvezi. Svoje življenje je posvetila hčerki in delu. Ob neki priložnosti pa je vendarle povedala:

»Vse je bil velik boj. Da bi obupala, ni prišlo v poštev. Svoji hčerki sem želela zagotoviti lepo življenje. Samia je videl Galo le ob rojstvu, priznal je očetovstvo, potem pa je odšel. Ni sodeloval pri ničemer v njenem življenju. Ni se več javil, tudi rojstnodnevne čestitke ji ni niti enkrat poslal.«

prejšnji članek
Eni jo pošiljajo v pokoj, drugi bi jo še gledali
Svet slavnih
Eni jo pošiljajo v pokoj, drugi bi jo še gledali
naslednji članek
Vesna Pernarčič in njeni čudoviti sinovi
Svet slavnih
Vesna Pernarčič in njeni čudoviti sinovi