zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Udarna vest o Britney Spears je lažna

12. 6. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
britney spears

Britney Spears in Sam Asghari sta par že več kot pet let. foto: Profimedia

Javnost je šokirala novica o razlogu za nenavadno vedenje Spearsove. Kriva naj bi bila uporaba stimulativne droge. Tekom noči so se odzvali vpleteni in novinarko postavili na laž.

Oboževalci nekdanje pop princeske Britney Spears so iz tedna v teden bolj zaskrbljeni nad objavami, ki jih brez možnosti komentiranja deli na družbenem omrežju Instagram. Čudaški videi nakazujejo, da se z Britney nekaj dogaja, zato je javnost z zanimanjem pograbila novico portala Daily Mail, v kateri novinarka poroča o klepetu s pevkinim nekdanjim soprogom. Kot je zapisano, je slednji izrazil zaskrbljenost nad Britneyino zasvojenostjo z drogami.

Kaj menite, kdo ima prav? foto: Profimedia

»Bojim se, da je na metamfetaminu - molil sem, da bi nekdo to objavil in da se zbudi ... To je grozljivo. Ona je mati mojih fantov,« je izjavo Kevina Federlina v novici navedla novinarka, kar pa sedaj Kevin javno označuje za laž.

V izjavi objavljeni v zgodbi na družbenem omrežju Instargam je namreč zapisal, da gre za lažno poročanje ter da celotno družino žalosti, da v želji po branosti izkoriščajo celo mladoletne osebe. Poročali so namreč, da sta pevkina sinova na lastne oči videla, kako so mami na dom dostavljali droge. »Laži in poskusi izkoriščanja mladoletnikov so vaba za klike in še en zoprn primer tega, kam je danes žal potonilo določeno novinarstvo.«

Po odmevnem poročanju se je na družbenem omrežju javila tudi Britney, ki so jo navedene trditve razžalostile in razočarale. »Dejstvo, da ljudje trdijo stvari, ki niso resnične, je tako žalostno ...«

Britney Spears

Britney Spears foto: Profimedia

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Kar sledi je preobrat življenja
Horoskop
Tedenski horoskop: Kar sledi je preobrat življenja
naslednji članek
Najglasnejši avtomobilistični spektakel v Sloveniji se vrača
Moda&Lepota
Najglasnejši avtomobilistični spektakel v Sloveniji se vrača
#obraziavenija
obraziavenija