nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nuša Derenda voditelja presenetila s salto v vodo

21. 7. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
Nuša Derenda, Klepač, Gustinčič

Druščina se je zbrala v termah. foto: Radio 1

Voditelja na Radiu 1, Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič (KING-a) se že cel julij potepata po naši čudoviti deželi in odkrivata njene lepote. Klepač in Gustinčič sta recimo spoznala, da ne moreta konkurirati Nuši Derenda

Skupaj s Slovensko turistično organizacijo obiskujeta najrazličnejše kraje ter kopališča in na tak način poslušalcem predstavljata, kako lepo je počitnice preživljati v Sloveniji. Vsak dan se jima pridružijo zanimivi gostje, ki poskrbijo za pestro dogajanje na terenu. Prav tako pa se zgodi tudi kakšno zanimivo presenečenje. V Čatežkih toplicah je bila to pevka Nuša Derenda, ki je poskrbela za pravo poletno osvežitev.

Njuno popotovanje lahko spremljaš na Radiu 1 vsak delavnik od 14. do 18. ure in na spletni strani Radia 1 ter njihovih družbenih omrežjih.

»Že, ko smo se srečali na Melodijah morja in sonca, nama je Nuša me je vprašala, če za Čatežke prinese kopalke in skočimo v bazen? No, res je prišla v kopalkah in skočila salto nazaj, nisva mogla verjet. Poklon, Nuša. Midva tega ne zmoreva, ona pa, kot da to počne vsak dan,« sta povedala voditelja in z nami delila še eno zabavno anekdoto, ko ju je v Kranju obiskal skakalec Žiga Jelar. »Glede na to, da je Žiga skakalec, smo seveda naredili eno majhno terensko preizkušnjo. Različna leta, različna pripravljenost in skok v daljino. Seveda naju je letalski šampion "posekal", s tem, da se verjetno ni niti konkretno potrudil. Začuda je bil 50-letni Klepač drugi, 41-letni Gustinčič pa tretji. Ampak bomo to probali še enkrat, ko bo Žiga dopolnil 40,« se je zasmejal Iztok.

Nušin skok v vodo foto: Radio 1

Presenetili pa ju niso samo znani obrazi, temveč tudi turisti. Najbolj švicarski par, ki je prišel v dolino reke Soče, zato ker imamo lepe reke in enkratne vrhove. »In takoj je sledilo vprašanje - samo malo, vidva sta iz Švice, vi imate takih rek in vršacev na stotine. Gospa pa mirno odgovori, ampak naše reke še zdaleč niso tako lepe, kot so vaše,« je navdušeno dejal Iztok, ki pa še zdaleč ni končal s turnejo po Sloveniji. Kinga lahko srečaš tudi naslednji teden in sicer:

Ponedeljek 24.7. – Maribor, Univerzitetni športni center Leona Štuklja

Torek 25.7. – Novo mesto, Kopališče ob gostišču Loka

Sreda 26.7. – Bela krajina, Kamp Podzemelj

Četrtek 27.7. – Škofja Loka, Kopališče ob Sori

prejšnji članek
Televizijka Anja Markovič je postala mamica
Svet slavnih
Televizijka Anja Markovič je postala mamica
naslednji članek
Simpatična igralka Vesna Ponorac si je oblačila kupila v le 3 minutah
Svet slavnih
Simpatična igralka Vesna Ponorac si je oblačila kupila v le 3 minutah