stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Če se le da, je Ula Furlan na plaži zgoraj brez

30. 7. 2023; 11.00
Avtor: Te.P. / revija Lady
Ula Furlan 2

Ula Furlan foto: Enja Brelih

Igralka in voditeljica Ula Furlan je na plaži s čim manj kosi. 'Bistvo morja in počitnic je svoboda tako v glavi kot na telesu.'

Ula Furlan za na plažo obleče čim bolj udobna oblačila. »Najboljše so lanene tkanine, ki prijazno objamejo moje telo. Mora mi biti prijetno. Drugo je, če grem na plažni dogodek ali zabavo, potem že poskrbim za stajling. Sicer pa je bistvo morja in počitnic svoboda tako v glavi kot na telesu,« poudarja Ula. Ko prispe na plažo, pa odvrže vse, kar le lahko, če se da, tudi zgornji del kopalk. Teh ima sicer iz leta v leto več. »Spletne ponudbe me znajo zapeljati, tako da si vsakič omislim en par kopalk, čeprav tiste iz prejšnjih sezon še niso slabe, na koncu pa tako ugotoviš, da imaš štiri, pet kompletov, nosiš pa dva, pa še te daš potem dol,« priznava Ula. Pred soncem se sicer vedno zaščiti: telo s kremo za sončenje, oči s sončnimi očali, odkar je enkrat imela sončarico, pa ima vedno tudi klobuk. Ugotavlja pa, da potrebuje vse več sence.

Ula Furlan foto: Osebni arhiv

»Pred leti sem lahko ure in ure preživela na plaži in brala na soncu, zdaj se pa malo skrivam. Mogoče z leti ugotoviš, da je nekaj najboljšega, da ti pihlja veter v hladu pod senčnikom. Saj potem stegneš ven tisti kos telesa, da te malo pregreje, ampak ne zmorem se pa več cvreti, tako kot sem se včasih,« ugotavlja Ula.

prejšnji članek
Anja Rupel o hčerki: Luna je fejst punca
Svet slavnih
Anja Rupel o hčerki: Luna je fejst punca
naslednji članek
Zvezdniški plesalec postal očka
Svet slavnih
Zvezdniški plesalec postal očka
#obraziavenija
obraziavenija