pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Saša Lendero praznuje abrahama, tako je videti danes

6. 8. 2023; 07.00
Avtor: CL/Lady
Saša Lendero

Saša Lendero foto: Dejan Nikolič

Slovenska pevka je danes dopolnila 50 let. Po letu pretresov je danes videti bolje ko kadarkoli prej.

Ponosna mama najstniški hčerki Arii daje veliko ljubezni, a ostaja stroga in dosledna. Ni izgubila vere v ljubezen in prepričana je, da se ta zgodi, ko to najmanj pričakuješ. Ljubljenka ljudskih src pa obljublja, da nas bo kmalu presenetila tudi z novo pesmijo, ki bo nekaj posebnega. Pomembni rojstni dan bo praznovala danes, 6. avgusta, v krogu družine in najožjih prijateljev. Osebnih daril si ne želi, ima pa želje, ki se težko izpolnijo, a so v življenju najpomembnejše: zdravje, mir, varnost in ljubezen.

Saša Lendero danes praznuje 50. rojstni dan foto: arhiv Lady

Leta prinesejo dobre in slabe stvari

»V mojem življenju so bili trenutki, ko se mi je zdelo, da je čas obstal, a mislim, da leta dejansko zelo hitro minejo. Duša se nikoli ne postara in nima občutka, kako minevajo obdobja življenja, in mogoče je to dobro, morda pa slabo. Včasih pride do velikega razkoraka med tem, kako se počutiš v srcu, v duši in glede opažanja na svojem telesu. Leta slednjemu prinesejo slabe stvari, na področju razumevanja sveta, sebe in ljudi pa veliko dobrega. Leta niso prelomna glede starosti, temveč predvsem glede dogodkov, ki so se zgodili in me čakajo,« pravi.

Na nepopolnosti gleda nežno

Saša se lahko pohvali z lepo postavo in mnoge zanima, kako ji to uspeva: »Recept je samo dobro sodelovanje telesa z mano, zaslužni so dobri geni in morda moj pozitiven pogled na svet. Glede postave moram povedati, da je športni duh iz mene pobegnil že v otroštvu in je moja trenutna teža bolj kot ne odsev preteklih dogodkov. Človek sebe sprejme skupaj z napakami in pomanjkljivostmi in najbolje je, da na nepopolnosti gledaš bolj nežno.«

Saša mora za veliko stvari poskrbeti sama, a če je človek preveč samostojen, pravi, hoče imeti včasih stvari preveč pod nadzorom in bližnjim najbrž to ni prijetno: »Tega se zavedam in to želim spremeniti. Veliko razmišljam o reku, da kar ne ubije, krepi. Morda sem z leti postala za kanček manj zaupljiva, manj naivna, po drugi strani pa ne želim, da bi to izginilo, saj je del mene. Če bi želela kaj izpustiti v svojem življenju, bi bila to gotovo prva dolgoletna zveza, ki je bila težka in zelo toksična. Sebi in bližnjim bi s tem prihranila veliko žalosti. A najbrž je bilo to del mene oziroma stvar usode.«

Druga polovica življenja 

Saša pravi, da vstopa v drugo polovico svojega življenja, v katerem se bo pustila presenetiti. Je potem prostor tudi za novo ljubezen? »Še verjamem v ljubezen in povezavo med žensko in moškim. Škoda bi bilo, če bi izgubila vero v to. Ko bo prišel pravi trenutek, se bo zgodila tudi tista nova ljubezen. Nikoli se nisem zaljubila na prvi pogled, vedno se je zgodilo po poti drugačnih povezav. V odnosu bom iskala nekoga, ki bo čustveno stabilen, zrel, prijazen, s podobnim pogledom na življenje in svet, ki bo imel v sebi del brezskrbnosti, a tudi odgovornost, ki bo znal pogledati na svet drugače, bo iskal resnico, iskrenost in pogum.« In čeprav se je v zadnjem času veliko govorilo, da je Saša v novem razmerju, je to vprašanje preslišala, a iz pogovora smo lahko razbrali, da je še vedno samska, a zadovoljna.



prejšnji članek
Botri: Igralec zasebno popolno nasprotje dedka Akrapa
Svet slavnih
Botri: Igralec zasebno popolno nasprotje dedka Akrapa
naslednji članek
To solato obožuje Ivana Šundov
Svet slavnih
To solato obožuje Ivana Šundov