zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Damjan Murko osrečil sina in sebi izpolnil željo

5. 8. 2023; 12.00
Avtor: Lady
Damjan Murko

Damjan Murko z ženo Majo v Parizu foto: Instagram/Damjan Murko

Damjan Murko je ženo Majo in sina Tiarja peljal v Pariz, kjer so obiskali tudi Disneyland, s čimer si je izpolnil veliko otroško željo.

Damjan Murko, najbolj znani samopromotor pri nas, že dolgo ne skriva, da zaradi svoje medijske kariere danes živi bolj razkošno kot v mladosti, zato uresničuje svoje dolgoletne želje, ki jih prej ni mogel. Pred kratkim pa je ubil dve muhi na en mah, ko je ženo Majo in sina Tiarja peljal v francosko prestolnico, romantični Pariz. »Z družino smo se izjemno veselili tega potovanja, saj si je tudi sin že dolgo želel v Pariz. Lahko rečem, da sem si kot otrok noro želel v Disneyland, saj so me od nekdaj in me še danes navdušujejo risanke in risani junaki. In tako sva oba s sinom dobila izpolnjeni želji, Tiarju so se že v otroštvu uresničile sanje, meni pa malo pozneje,« nam je zaupal slovenski slavček.

Ob tem pravi, da se bo v prestolnico mode gotovo še vrnil. »Bilo je res nepozabno, ogledali smo si vse znamenitosti in se imeli neskončno lepo. Držim se načela, da v življenju zmeraj slabe stvari pozabim, spominjam pa se lepih, ki jih je v mojem življenju in karieri na srečo več. In v Pariz se gotovo še vrnemo,« je še priznal Damjan Murko.

prejšnji članek
Pečene bučke z mletim mesom
Kulinarika
Pečene bučke z mletim mesom
naslednji članek
Lara Jankovič je 52. rojstni dan proslavila v Beogradu
Svet slavnih
Lara Jankovič je 52. rojstni dan proslavila v Beogradu