pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Šok: Severina ne ve, kje je njen sin

16. 6. 2017; 11.00
Avtor: K.A.
Severina

Severina foto: Dallas

Kaj se dogaja s Severino in kje je njen štiriletni sin Aleksander?

Ta teden mali Aleksander preživlja s svojim očetom, Severina ne ve kje je njen sin in kaj dela. Njen bivši partner Milan Popović jo po odločitvi sodišča o tem ni dolžan obveščati. 

Sodnica Verica Nikić je nedavno na zagrebškem sodišču sprejela začasno odredbo po kateri bo Aleksander teden dni preživel pri mami in teden dni pri očetu. Poleg tega bo deček teden dni v juliju in teden dni v avgustu preživel s Severino, ostale tedne pa z očetom. Ko je Aleksander pri očetu ga Severina lahko pokliče enkrat na dan in sicer ob osmi uri zvečer in niti minuto kasneje.

Sosedi hrvaške pevke so hrvaškim medijem zaupali, da je Severina videti izjemno zaskrbljena in dotolčena, saj takšne odločitve nikakor ni pričakovala. S svojo odvetniško ekipo se bo seveda pritožila na začasno odredbo in tako upa, da bo lahko večji del poletja preživela s sinom.

Po začasni odredbi bo Aleksander pravoslavne praznike preživel z očetom, krščanske praznike pa bo s Severino preživljal edino v primeru, da bodo le ti padli v termin, ko je Aleksander pri svoji mami.

Severina se bo pritožila na odločitev sodišča, ki je odločilo, da svojega sina Aleksandra ne bo videla skoraj celo poletje. foto: Profimedia

Številni hrvaški strokovnjaki že opozarjajo na travmatične posledice, ki bi jih utegnila imeti takšna sodna odločitev na otroka, še posebej, ker je Aleksander v letih, ko je najbolj ranljiv. Opozarjajo tudi na dejstvo, da bi moral imeti otrok možnost v katerem koli delu dneva poklicati mamo ali očeta in z njima deliti svoje težave, uspehe in strahove.

Za zdaj še ni jasno kako dolgo bo takšna odredba veljala, vsekakor pa pevka trenutno preživlja izjemno travmatično obdobje.

prejšnji članek
Družina jé trikrat na teden: Trdita, da živita od zraka
Zdravje
Družina jé trikrat na teden: Trdita, da živita od zraka
naslednji članek
Vid Valič delil tragično ljubezensko zgodbo
Svet slavnih
Vid Valič delil tragično ljubezensko zgodbo