pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ivana Šundov Severini v podporo objavila čustveno fotografijo

7. 7. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
Kako hitro čas beži … Poglejte, kako veliki dami sta že hčerki Ivane Šundov!

Ivana Šundov podpira Severino in vse starše, ki se zavedajo, kako pomembno je, da starša navkljub sporu mislita na dobrobit otrok. foto: Osebni arhiv

Televizijska voditeljica Ivana Šundov je objavila ljubki fotografiji deklic nekoč in danes, s čimer je želela podpreti Severino in vse matere, ki so se znašle v podobni situaciji.

Ivani zadnja tri leta predstavljata družino najstniški hčerki Nika in Zara. Dekleti po razvezi staršev bivata pri materi, ki pravi, da sedaj živijo bolj mirno in lepo življenje.

Severinina bitka za sina, tekom katere je zvezdnica razkrila podrobnosti iz težkega zakonskega življenja, pa se je močno dotaknila tudi Ivane. Tudi temnolaska ima namreč za seboj izkušnjo z neuspešnim zakonom, v katerem je dolgo časa vztrajala zaradi otrok. Dokler ni ravno zaradi deklic sprejela odločitev, ki bi jo, kot pravi, morala že prej.

Ivana, ki se zaveda, da ima vsak razvezan par svojo zgodbo in svoje težave, pa je s prijatelji na Instagramu delila fotografiji nje in deklet pred leti in danes, poleg pa izrazila podporo Severini in vsem materam, ki so se znašle v podobni situaciji. Ob tem je čestitala tudi vsem staršem, ki so jim navkljub razvezi otroci na prvem mestu.

Preberite si še: Znani Slovenki sta razgalili svoja trebuščka

prejšnji članek
Znana Slovenka trdi, da je njena družina nora
Svet slavnih
Znana Slovenka trdi, da je njena družina nora
naslednji članek
Slavna manekenka vsem pokazala golo oprsje
Svet slavnih
Slavna manekenka vsem pokazala golo oprsje