Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severina iskreno: Svet je ustvarjen za naju

8. 11. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
severina

foto: Vir: You Tube

Komu je namenila te besede?

Kot smo že poročali, se je pevka Severina po premieri predstave Naša bila štorija s svojim možem in sinom odpravila na zaslužen dopust v francoski Pariz. Nad večnim mestom pa je navdušen tudi 5-letni Alesandar, ki ga je očarala predvsem njegova lepota. 

Čeprav je Severina objavila tudi fotografijo, na kateri pozira z možem in sinom, pa je slednji vseeno v prvem planu. V zadnjih letih ga priljubljena pevka le redko vidi, saj ima deljeno skrbništvo z nekdanjim partnerjem in otrokovim očetom Milanom Popovićem, zato v skupnih trenutkih toliko bolj uživa. Besede "ti si srce moje, jaz sem tvoje, svet je ustvarjen za naju," so tako seveda namenjene njenemu sinu, s katerim na dopustu očitno uživa. Pod številnimi fotografijami pa se najdejo tudi zapis "ljubim te" in "upam, da bo najino življenje kot Disneyland."

Dopust je za Severino zagotovo odličen način, da pobegne pred vsem delom in težavami, ki jih ima v zasebnosti. Zaradi stresa naj bi pred meseci celo izgubila drugega otroka. Krivo pa naj bi bilo predvsem obremenjevanje, zaradi sodne bitke z nekdanjim parterjem. 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

prejšnji članek
Primož Forte napovedal konec!
Svet slavnih
Primož Forte napovedal konec!
naslednji članek
Ranko Babić: Premikam se kot zombi!
Svet slavnih
Ranko Babić: Premikam se kot zombi!