evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ljubana (Šverc komerc) lahko spet spremljate na malih ekranih

14. 4. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
Slavko Sobin, Ljuban, Na granici, Šverc komerc

Slavko Sobin kot Ljuban foto: Pop TV

Hrvaški igralec Slavko Sobin je trenutno zelo aktiven na hrvaškem televizijskem področju. Po vlogi v seriji Šverc komerc ga lahko spet spremljate na slovenskih malih ekranih.

36-letni hrvaški igralec Slavko Sobin je kot gostujoči igralec z vlogo Ljubana navdušil oboževalce serije Šverc komerc (Na granici), zdaj pa lahko ljubitelji serij spet uživali v njegovi igri.  namreč že vse od leta 2015 del igralske zasedbe še ene uspešne hrvaške serije Črno-beli svet (Crno-bijeli svijet)

Le-to si lahko namreč že slab teden dni lahko ogledate tudi na slovenskih malih ekranih, računalnikih, tablicah in drugih pametnih ekranih. Pretekli teden jo je v svojo shemo namreč dodala platforma pretočnih vsebin Voyo

Gre za moderno posneto serijo, ki pa se dogaja v času Jugoslavije, natančneje v 80. letih časa nekdanje skupne države. 

Slavko Sobin v vlogi Žungula levo foto: Promocijski material

Črno-beli svet foto: Promocijski material

Črno-beli svet foto: Promocijski material

O zgodbi: 

Hrvaška dramska serija s humornimi elementi spremlja prigode dveh zagrebških družin v 80. letih prejšnjega stoletja in obuja spomine na to obdobje. V seriji, ki ima skupno 48 delov, spremljamo vsakodnevne dogodivščine junakov in takrat aktualne družbene dogodke, zaplete ter težave. V seriji smo tako priča življenju v času Titove smrti, spomnimo se časov, ko so vsi hodili po kavbojke v Trst, ko so se po mestih lahko vozili samo avtomobili z neparnimi ali parnimi zadnjimi številkami na registrskih tablicah. Dotaknejo se celo eksplozije reaktorja v Černobilu ...

Izjemno zahtevna produkcija serije Črno-beli svet pa duha 80. let ne oživlja le skozi zgodbo, ampak tudi skozi kostime, ličila, pričeske, glasbo.

prejšnji članek
Miran Rudan: situacija je naplavila podgane vseh vrst
Svet slavnih
Miran Rudan: situacija je naplavila podgane vseh vrst
naslednji članek
Boris Novkovič četrtič postal očka
Svet slavnih
Boris Novkovič četrtič postal očka