nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Anđela (Botri) gola pozirala za moško revijo

13. 6. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Barbara Vicković

Barbara Vicković foto: Promocijski material

Igralka Barbara Vicković v svojem zasebnem življenju večkrat preseneča s potezami. Pred leti je širšo javnost šokirala z golim slikanjem za med moškimi priljubljen orevijo.

Priljubljena hrvaška igralka Barbara Vicković, ki v seriji Botri (Kumovi) navdušuje v vlogi Anđele Akrap, se je v srca gledalcev po celotni regiji zasidrala pred skoraj 20 leti. Z vlogo negativke Vesne Lovrek v prvi hrvaški 'limonadi' Villa Maria, se je namreč predstavila kot vrhunska igralka ter nato poskrbela za strmo vzpenjajočo kariero v svetu televizije. Barbara pa je bila takrat stara 35 let, tudi sama pa je izkoristila priljubljenost. Vseeno pa je javnost šokirala s svojo odločitvijo, da se po koncu predvajanja serije popolnoma gola fotografira za priljubljeno revijo Playboy, ki se je v tiskani izdaji leta 2020 poslovila iz medijskega sveta.

"Ne morem reči, da sem zaradi tega lažje dobila kakšne vloge, mi je pa osebno to prineslo veliko stvari. Tu je neka osvoboditev, saj sem to sama želela in me ni nihče nagovarjal h temu. Mediji so takrat napihnili idejo, da bi modo fotografije pomagale pri karieri igralke. To je pač samo eden izmed poslov, ki sem jih v karieri opravila. Pomagalo pa mi je v smislu, da so me ljudje spoznali kot Barbaro in ne kot Vesno Lovrek (lik iz serije Villa Maria)," je nekaj let po fotografiranju povedala igralka, ki je 16. februarja dopolnila 53 let.

prejšnji članek
Danijela Martinović: Lahko bi umrla na licu mesta, a nisem
Svet slavnih
Danijela Martinović: Lahko bi umrla na licu mesta, a nisem
naslednji članek
Indira in Matic: Razkrila kraj in datum poroke?
Resničnostni šovi
Indira in Matic: Razkrila kraj in datum poroke?