sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dedka Akrapa in Ivko veže nepozabna preteklost

3. 8. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
andrija-akrap-in-ivka-macan, botri

Andrija Akrap in Ivka Macan foto: Nova TV

Andrija Akrap trdno verjame, da se bo Ivka nekoč omehčala. Kakšna je njuna preteklost?

Andrija Akrap in Ivka Macan sta najstarejša lika, ki vsak na svoj način popestrita serijo Botri (Kumovi). Medtem ko so gledalci dedka Akrapa hitro vzljubili, pa se mnogi jezijo ob Ivkinem godrnjanju. A morda bi na njun nenavaden odnos gledali drugače, če bi bolje poznali njuno preteklost. Slednja preganja zlasti dedka Akrapa, saj se zaveda, da sta za njegova nespametna dejanja oba plačala visoko ceno.

Andrija Akrap in Ivka Macan foto: Nova TV

Ljubezen iz mladosti

Andrija in Ivka sta bila v mladosti v resnem ljubezenskem razmerju, a sta se zaradi njegovih laži razšla tik pred poroko. Ivka je zaradi ranjenega srca sklenila ostati sama, Andrija pa si je ustvaril družino, čeprav Ivke nikoli ni pozabil in jo še danes opisuje kot ljubezen svojega življenja. Po težki preizkušnji sta krenila vsak po svoji poti, ki pa se jima je v jeseni življenja znova križala, saj se zaradi mlajših družinskih članov pogosto srečujeta. V ovdovelemu Akrapu, ki pravzaprav ni tako zelo betežen in pozabljiv, kot se predstavlja, je ob tem znova vzplamenela goreča ljubezen do sedaj že ostarele Macanice.

Uničeno življenje?

Ivka ob Akrapovih izlivih naklonjenosti sicer deluje nedostopno in brezbrižno. A kot pojasnjuje produkcija serije, so žaljivke pravzaprav njen jezik ljubezni. Andrija kot kaže še predobro pozna Ivko, saj trdno verjame, da jima je usojeno biti skupaj in da bo Ivkica nekoč znova njegova. V 2. sezoni ji bo razkril, kako zelo žal mu je za vse laži, zaradi katerih je obema uničil življenje. Kaj pa vi mislite? Se Ivka zgolj pretvarja, da ji ni mar za sivolasega Akrapa?

Andrija Akrap in Ivka Macan foto: Nova TV

prejšnji članek
Danes je začel veljati zakon o dolgotrajni oskrbi
Zdravje
Danes je začel veljati zakon o dolgotrajni oskrbi
naslednji članek
Astrologija: Kaj morate vedeti, preden začnete razmerje z rakico
Horoskop
Astrologija: Kaj morate vedeti, preden začnete razmerje z rakico