zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezda Botrov v glasbeno scenskem spektaklu

12. 2. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
Ana Uršula Najev

Ana Uršula Najev foto: Osebni arhiv

Po zaključku snemanja serije Botri igralka Ana Uršula Najev prižiga žaromete na glasbenem odru. Priljubljena 'Luce Akrap' je kot pevka pomemben del glasbenega spektakla.

Kot sedaj nemara že veste, je igralka Ana Uršula Najev tudi uspešna pevka. Ravno v teh dneh se z ekipo umetnikov pripravlja na čarovnijo slavnega disko kluba Studio 54, tekom katere bodo poskrbeli za noč polno glasbe in plesa.

Kako zveni Ana Uršula v vlogi pevke, si lahko ogledate v spodnjem utrinku, s katerim so napovedali spektakularno pevsko-plesno poslastico z mladimi hrvaškimi izvajalci. Kot so pojasnili, so pripravili večer z več kot 40 disko uspešnicami, bleščečimi kostumi in edinstveno koreografijo Alena Sesartića pod umetniškim vodstvom maestra Igorja Tatarevića.

Ana Uršula Najev v vlogi pevke. foto: Splitski festival

Pevka, plesalka in igralka

27-letnica je sicer pevka zasedbe Black coffi. Mlada umetnica se je od šestega leta ukvarjala s plesom, nato pa hobi v srednji šoli opustila. Od nekdaj ji je bilo ljubo združevanje glasbe in plesa, bila pa je tudi velika ljubiteljica gledališča, kjer se je preizkusila tudi kot igralka.

prejšnji članek
V prometni nesreči umrl svetovni rekorder
Svet slavnih
V prometni nesreči umrl svetovni rekorder
naslednji članek
Maja Prašnikar: Hvaležna, da zmoremo, ni ovir
Svet slavnih
Maja Prašnikar: Hvaležna, da zmoremo, ni ovir