stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralka o ločitvi od Momčila: 'Veliko težje je biti v slabem zakonu'

17. 2. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
Momčilo Otašević

Momčilo Otašević foto: Nova TV

Igralka Jelena Perčin je v podkastu odkrito spregovorila o ločitvi od igralca Momčila Otaševića, ki ga spremljamo v seriji Botri.

Jelena Perčin je v novem podkastu 'Mame pri Lani' spregovorila o zasebnem življenju. Voditeljici Lani Gojak Bajt je zaupala svoj pogled na ločitve in kakšen vpliv imajo na otroke. »Moja prva ločitev je bila popolnoma drugačna od te druge. Obstaja situacija, ko lahko daš vse od sebe in upaš na najboljše. Pravil ni. Posledice so lahko takšne in drugačne, mislim pa, da je veliko težje biti v slabem zakonu. Za nas razhod ni bila velika sprememba, saj Moma zaradi obilice dela ni bil veliko doma, v tem smislu tako to ni bil šok za otroke,« je povedala igralka, ki prisega na komunikacijo med partnerjema.

Jelena Perčin v podkastu Mame kod Lane foto: Mame kod Lane

»Mislim, da je zelo pomembno, da se še naprej odvija komunikacija – takšno je moje stališče že od vsega začetka. Pomembno je, da otroci vidijo komunikacijo med starši in da slednja ni patološka. Pa da se, če je le mogoče, jeza in prizadetost pomakneta na stran. Otroci so namreč na prvem mestu,« je dejala in poudarila, da v kolikor mirni pogovori niso mogoči, je seveda boljše izogibanje komunikaciji pred otroki, saj so zelo dojemljivi.

»Zame je pomembno, da nisem niti prvikrat, niti sedaj otroku rekla: 'Mami in ati nista več skupaj, ker se nimata rada'.To je zame nekaj groznega.Maša in Jakša sta še premajhna. Ko pa me je Loti nekje v prvem razredu pričela spraševati o razhodu, sem ji pojasnila, da z očetom nisva več zaljubljena in poročena, a da ga imam rada, da je moj prijatelj in da mi je pomemben, ker je njen oče. Na ta način otrok pridobi stabilnost in nima občutka, da mora izbirati med staršema,« je svoj pogled orisala Jelena, ki ima starejšo hči Loti iz prvega zakona, Mašo in Jakšo pa iz zakona z Momčilom.

prejšnji članek
Kylie Minogue nagrada brit za svetovno ikono
Svet slavnih
Kylie Minogue nagrada brit za svetovno ikono
naslednji članek
Zlagano otroštvo Oprah Winfrey?
Svet slavnih
Zlagano otroštvo Oprah Winfrey?