stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V Botrih končal klavrno, zasebno cveti od ljubezni

18. 3. 2024; 12.00
Avtor: V.M.
boris-svrtan

Boris Svrtan kot Vlado Herceg foto: NOVA TV

Ste vedeli, da je glavni negativec iz serije Botri pri 55-letih drugič stopil pred oltar? Boris Svrtan se je ločil po 28-letih zakona, nato pa ljubezni dal še eno priložnost …

Igralec Boris Svrtan je klavrno zaključil zgodbo v popularni seriji Botri, zasebno pa uživa v radostih, ki jih prinaša partnersko življenje. Po sporazumni ločitvi od igralke Nine Erak, s katero sta bila poročena 28 let, se je leta 2018 poročil z logopedinjo Kristino Turk. Kot je zaupal hrvaškim medijem, je znova našel srečo v ljubezni.

»S Kristino se v življenju zelo dobro dopolnjujeva, ujemava pa se tudi v kulturnih in intelektualnih izzivih. Rada potujeva, planinariva, jadrava, smučava, vsrkavava vse radosti sveta in imava lep krog prijateljev, s katerimi se trudiva okušati skupne radosti. Hkrati uživava ob pogledu na otroke, ki so odrasli in z vedrino sprejeli svoje življenjske obveznosti,« je za dnevnik.hr dejal Svrtan, ki ima z nekdanjo ženo hčerko Petro, ki je staršema sledila v igralski svet.

Boris in nekdanja soproga Nina sta desetletja veljala za enega najbolj občudovanih zakonskih parov v svetu znanih obrazov na Hrvaškem. Ko sta leta 2017 naznanila sporazumno ločitev, je vest šokirala javnost.

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Kje se lahko postavite na prvo mesto?
Horoskop
Tedenski horoskop: Kje se lahko postavite na prvo mesto?
naslednji članek
Slovenski resničnostni zvezdnik prvič postal očka
Resničnostni šovi
Slovenski resničnostni zvezdnik prvič postal očka