zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Britney Spears ločitev potrdila, a je ne želi komentirati

21. 8. 2023; 12.30
Avtor: K.M.
Britney Spears, Sam Asghari

Britney Spears in mož Sam Asghari foto: Profimedia

Pred pevko je že tretja ločitev. Bo ta najbolj umazana do sedaj?

Pred dnevi je odjeknila novica, da se že tretjič ločuje nekdanja pop princesa Britney Spears. Vlogo za ločitev naj bi po letu zakona vložil njen mož Sam Asghari, ki pa zaradi predporočne pogodbe ni upravičen do njenega imetja. Najprej so se pojavila namigovanja, da naj bi jo Sam izsiljeval s posnetki iz njene zasebnosti, a je ta to infromacijo preko predstavnikov za medije zanikal. Se je pa oglasila Britney, ki ločitve v resnici ne želi komentirati. 

"Kot vsi že veste, s Hesamom nisva več skupaj. Šest let je kar dolga doba, da si z nekom, zato sem malo šokirana, ampak ne bom razlagala zakaj, ker to ni nikogaršnja stvar. Iskreno, nisem mogla več prenašati bolečine. Na neki telepatski način sem od prijateljev prejela toliko sporočil, ki mi topijo srce, in zahvaljujem se vam. Predolgo sem se igrala močno in moj Instagram se morda zdi popoln, vendar je daleč od resničnosti in mislim, da to vsi vemo," je med drugim zapisala Britney. 

K temu je še dodala priznanje, da z njenim zdravjem ni vse v redu in da bi bila, če ne bi bila najmočnejše orožje svoje družine, že zdravljena. "Rada bi pokazala svoja čustva in solze o tem, kako se resnično počutim, vendar sem iz nekega razloga vedno morala skrivati svoje slabosti. Če ne bi bila očetov močan vojak, bi me poslali v kraje, kjer bi me zdravniki popravili! Toda takrat sem najbolj potrebovala družino. Ljubljen moraš biti brezpogojno ... in ne pod pogoji. Zato bom močna, kolikor bom zmogla, in se bom trudila po svojih najboljših močeh!!! In pravzaprav mi gre prekleto dobro! Kakorkoli že, imejte lep dan in ne pozabite se smejati."

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Retrogradni Merkur prinaša priložnost za rast
Horoskop
Tedenski horoskop: Retrogradni Merkur prinaša priložnost za rast
naslednji članek
Ljubezen po domače: Darjina ljubezen cveti že tri leta
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Darjina ljubezen cveti že tri leta