Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zato je kraljico Elizabeto vrglo na rit: Škandali Kate Middleton

1. 8. 2016; 10.43
Avtor: C. R.
kate middleton

foto: Profimedia

To so spodrsljaji vojvodinje Kate Middleton, za katere si britanski dvor želi, da bi jih javnost pozabila.

1. Kraljica Elizabeta je bila šokirana, ko so leta 2012 v javnost pricurljale fotografije, na katerih je Kate brez zgornjega dela bikinija. Kraljeva družina je prepovedala objavo fotografij.

2. Kmalu po fotografijah, na katerih je Kate "zgoraj brez" so v javnost pricurljali še posnetki Kate brez spodnjega dela kopalk, kar je britanski dvor znova vrglo na rit. Poskušali so ustaviti tudi objavo teh žgečkljivih fotografij.

3. Zapravljivost Kate Middleton je šokirala Britance. Skoraj 7 milijonov evrov je porabila za preureditev doma v Londonu.

4. Kraljica je paru podarila razkošen podeželski dom Anmer Hall, Kate pa je za prenovo porabila več kot 2 milijona evrov, pri čemer je za to, da je za 11 metrov prestavila teniško igrišče, zapravila več kot 90 tisoč evrov.

5. Pred poroko Kate ni zvenela preveč kraljevsko, zato je najela inštruktorja za govor in znanega televizijskega producenta Anthonyja Gordona Lennoxa, ki jo je naučil govoriti s posebnim snobovskim naglasom.

6. William in Kate so kritizirali, ker sta pred časom najel helikopter ter za 45 minut vožnje od njunega doma v Londonu do podeželske hiše Anmer Hall odštela več kot 7 tisoč evrov. Oziroma so vrtoglavo vsoto iz svojih žepov plačali britanski davkoplačevalci. 

7. Kate Middleton je bila deležna številnih kritik zaradi preredkega pojavljanja v javnosti. Preden je rodila princeso Charlotte, se je tako na primer leta 2012 v javnosti pojavila le 62-krat. Kraljica Elizabeta je istega leta v javnosti nastopila 340-krat. 

prejšnji članek
Horoskop: To je astrološko znamenje, ki težko najde sorodno dušo
Horoskop
Horoskop: To je astrološko znamenje, ki težko najde sorodno dušo
naslednji članek
To so noge znane pevke
Svet slavnih
To so noge znane pevke