pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sočutnost kraljevega 'trojčka' - darovali so za žrtve požara

15. 6. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
harry, william, kate (3)

foto: Profimedia

Princ William, njegova žena vojvodinja Kate in princ Harry so stopili v akcijo v trenutku, ko so slišali za grozovit požar stolpnice v Londonu.

Včeraj je javnost pretresel grozovit požar stolpnice v Londonu, ki je za seboj pustil popolno uničenje. Iskanje preživelih se je začasno prekinilo, saj so pogoji prenevarni, je pa že znano, da so preživeli v požaru izgubili večino svojega imetja, številnim so od oblačil ostali le tisti kosi, ki so jih v trenutku požara nosili na sebi. Novica je pretresla tudi kraljevo družino, ki je v trenutku reagirala in ponudila svojo takojšnjo pomoč. 

Princ William, njegova žena vojvodinja Kate in princ Harry so takoj darovali denarna sredstva v urgentni sklad za vse tiste, ki so svoje imetje izgubili v požaru in za tiste, ki so v požaru izgubili svoje najbližje. S tem pa so spodbudili tudi preostale prebivalce Londona in Anglije, da jim v njihovi potezi, če le lahko, tudi sledijo. ''Zaradi tragedije v stolpnici Grenfell številni ljudje potrebujejo pomoč. Vojvodja in vojvodinja ter princ Harry so takoj stopili v akcijo in darovali v dobrodelni sklad. Lokalnim prebivalcem so ponudili takojšnjo pomoč,'' so zapisali v uradni izjavi. 

Novico so potrdili tudi preko uradnega twitter računa. 

prejšnji članek
Utrinek iz doma starejših: To sta starša Tanje Ribič
Svet slavnih
Utrinek iz doma starejših: To sta starša Tanje Ribič
naslednji članek
Srbi se hvalijo: Naša manekenka v vlogi prve dame ZDA (video)
Svet slavnih
Srbi se hvalijo: Naša manekenka v vlogi prve dame ZDA (video)
#nasazenazenska
nasazenazenska