nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako sta se princa dan pred obletnico smrti spomnila na svojo mater

31. 8. 2017; 05.00
Avtor: K.M.
william in harry, obletnica

foto: Profimedia

Danes mineva 20 let od smrti najbolj priljubljene princese, Diane Spencer, ki je svoje življenje izgubila v avtomobilistični nesreči.

Čeprav je le-ta nesreča še vedno zavita v tančico skrivnosti in se okoli nje še vedno napletajo številne teorije zarote, pa se princ Harry in vojvoda William svoje matere v zadnjem obdobju spominjata predvsem z lepimi spomini. Zadnje leto sta posvetila temu, da spomin na princeso ljudskih src ne bo izginil, spregovorila pa sta tudi o svojih spominih, travmah in izgubljenih trenutkih. Včerajšnji dan, dan pred obletnico smrti, pa sta Dianina potomca zopet preživela na prav poseben način. Popolnoma v slogu svoje matere. 

foto: Profimedia

Kljub deževnemu vremenu so se vojvodinja Kate, vojvoda William in princ Harry skupaj odpravili na vrtove Sunken, na območju posestva palače Kensington, ki so jih letos spremenili v bele vrtove, ki so posvečeni ravno Diani, valižanski princesi. Tam se jim je pridružil tudi vrtnar, ki je v vrtovih delal še takrat, ko je bila princesa še živa in je letos sodeloval tudi pri prenovi, saj je Diano osebno zelo dobro poznal, zaradi njenih številčnih obiskov v skritih kotičkih vrtov. 

Tam so se srečali s predstavniki dobrodelnih organizacij, ki jih je v prvi vrsti podpirala princesa Diana. S tem sta princa dan pred obletnico izkazala čast življenju in delu.  

''Vojvoda in princ sta hvaležna za številno cvetje, pisma in sporočila, ki sta jih prejela o svoji materi in se ob tem želita zahvaliti vsem, ki so opravili pot in obiskali Kensingtonsko palačo,'' so povedali v uradni izjavi za javnost. 

prejšnji članek
FOTO: Igralke ob soprogi Matta Damona ostale v senci
Svet slavnih
FOTO: Igralke ob soprogi Matta Damona ostale v senci
naslednji članek
Zakaj je pripela leseno ščipalko na ventilator v avtomobilu?
Zdravje
Zakaj je pripela leseno ščipalko na ventilator v avtomobilu?