pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ali kraljeva družina pričakuje fantka?

19. 12. 2017; 11.00
Avtor: K.M.
kate, william, george, charlotte

Kate in William z otrokoma. foto: Profimedia

William in Kate že vse od oznanitve tretje nosečnosti sprožata številne govorice. Vseeno pa številni verjamejo, da je le-ta resnična

Najbolj glasna govorica do zdaj je bila ta, da Kate pričakuje dvojčka, ali dvojčici, ki pa seveda s strani kraljevega para še ni bila ne potrjena in ne zanikana. Zdaj pa vsi verjamejo, da so z zadnjim družinskim portretom, ki ga bodo uporabili tudi za božično voščilnico, razkrili, katerega spola je otrok, ali oba, če sta res dvojčka, ki bo družino razveselil v mesecu aprilu. 

William, Kate in njuna otroka George in Charlotte so včeraj namreč objavili nov družinski potret, ki je že zaokrožil po svetu. Predvsem zaradi zaroke ameriške igralke Meghan Markle z Williamovim bratom princem Harryjem je kraljeva družina še bolj priljubljena tudi drugod po svetu. Zdaj pa številni ugibajo, če je bila fotografija tudi oznanitev tega, katerega spola bo novorojenček. S spolom otroka se namreč povezujejo številne barve, zato strokovnjaki za kraljevo družino verjamejo, da so le-ti razkrili, da jih bo v mesecu aprilu razveselil fantek. Čisto vsi štirje člani družine so se za portret namreč oblekli v svetlomodre odtenke, oziroma v barvo, ki ji pogosto rečejo tudi 'baby blue' (otroško modra). 

So ugibanja upravičena? 

prejšnji članek
Ronaldova izbranka delila družinsko fotografijo in čustven zapis
Svet slavnih
Ronaldova izbranka delila družinsko fotografijo in čustven zapis
naslednji članek
Simona Weiss: Resnica je boleča in neizprosna
Svet slavnih
Simona Weiss: Resnica je boleča in neizprosna