stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tudi princa je doletelo!

19. 1. 2018; 12.00
Avtor: V. M.
Princ William se je v javnosti pojavil z novo podobo in nemudoma pritegnil pozornost medijev ter uporabnikov družabnih omrežij.

Princ William se že leta sooča z izpadanjem las. foto: Profimedia

In kaj tako drastičnega je naredil princ William? Nič posebnega, le odločil se je za zelo kratko pričesko, ki je pravzaprav povsem naravna odločitev, glede na to, da se že vrsto let sooča z prekomernim izpadanjem las. Njegova že tako kratka pričeska je bila namreč zelo skromna, vedno očitnejše pomanjkanje las pa kakopak vodi zgolj v eno smer. Tako kot njegov dedek Filip, oče Charles in stric Edward, bo namreč tudi William plešast.

Tuji mediji so ob tem glasno oznanili, da se je William obril 'na nulo' in s svojo podobo osupnil javnost, saj ga takšnega še nikoli nismo videli. No, ampak ne pretiravajmo, Williamu so lase prikrajšali na solidnih osem milimetrov, njegovo podobo pa tudi ne bi mogli uvrstiti na lestvico ekstremnih preobrazb.

Uporabniki družabnih omrežij se strinjajo, da mu pričeska pristaja in da je veliko bolje, če se moški, ki postajajo plešasti, ne sprenevedajo, da se to ne dogaja. Kratko pristriženi lasje so nenazadnje velika boljša izbira, kot pa puh na vrhu glave, ki ga obkroža pas daljših las.

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Čas za nove začetke je tu!
Horoskop
Tedenski horoskop: Čas za nove začetke je tu!
naslednji članek
Žirantka POP TV iskreno o pritisku
Svet slavnih
Žirantka POP TV iskreno o pritisku