profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Doslej neznano ozadje izbora za sodelovanje v kvizu Kolo sreče

14. 4. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
gledalka

Kako sodelovati? foto: sestavljena fotografija

Da lahko v kvizu Kolo sreče sodelujejo le posebni izbranci, ste potarnali in izrazili zanimanje, kako potekajo priprave. Izbor je resda obširen, a zadaj tiči pomemben razlog.

Ko smo na Facebooku povprašali, ali spremljate Planetov kviz Kolo sreče, se je odzvalo veliko bralcev, ki so oddajo pohvalili in navdušeno pojasnili, da komaj čakajo novo sezono. So se pa tako prek komentarjev, kot prek sporočil v uredništvo javili gledalci, ki so izpostavili obširen postopek prijave za sodelovanje – kot so pojasnili, imajo namreč občutek, da tekmovanje ni dostopno vsem.

Utinek iz kviza Kolo sreče. foto: Planet TV

»Rada gledam kviz in zelo rada bi sodelovala tudi sama. Sem že poskusila, a me je zmotilo, da je potrebno odgovoriti na toliko vprašanj. Tega je preveč. Občutek imam, da to ni za nas navadne smrtnike. Zanima me, zakaj takšen zahteven izbor?« se je glasilo eno izmed vprašanj.

Po odgovor smo se obrnili na Planet TV, kjer so potrdili, da je izbor resda obširen, a da za to obstaja tehten razlog: »Kviz Kolo sreče je licenčna oddaja in proces izbora je povsod enak, predpisan s strani licencodajalca.  Omogoča nam, da za oddajo izberemo zanimive in raznolike kandidate. Kandidati za kviz morajo biti namreč spretni ugankarji, imeti zanimive zgodbe, edinstvene spretnosti ali talente ... Zato morajo v prvem koraku vsi prijavljeni kandidati izpolniti izčrpen vprašalnik. Na podlagi vprašalnikov nato pripravimo izbor za drugi krog, kjer s kandidati opravimo še intervjuje. In šele nato sledi končni izbor,« so nam razložili na Planetu, kjer so veseli izjemnega zanimanja za kviz. Razvedrilne oddaje namreč niso odprtih rok sprejeli le gledalci pred domačimi zasloni, pač pa tudi številni posamezniki, ki so dovolj pogumni, da bi barvito kolo sreče zavrteli tudi sami.

»Za novo sezono kviza Kolo sreče smo prejeli desetkrat več prijav, kolikor je predvidenih mest. Prav zato pri kandidatih cenimo tudi željo, oziroma energijo, ki jo vložijo v to, da bi bili izbrani.«

In kdaj se bo pričela nova, 3. sezona? Kmalu! Na Planet TV prihaja v ponedeljek, 6. maja 2024.


Voditelja Klemen Bučan in Nataša Naneva foto: Planet TV

prejšnji članek
Skrito v raju: Raje kot igralka bi bila zdravnica
Svet slavnih
Skrito v raju: Raje kot igralka bi bila zdravnica
naslednji članek
Britanec, ki je obnorel ženske po vsem svetu
Svet slavnih
Britanec, ki je obnorel ženske po vsem svetu
#nasazenazenska
nasazenazenska