pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hans Sigl: S to žensko se želim postarati!

18. 8. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
hans sigl

Hans Sigl z ženo foto: revija zvezde

Ima izjemno veliko oboževalk, njegovo srce pa bije le zanjo …

Priljubljeni igralec Hans Sigl nas na POP TV znova razveseljuje v seriji Gorski zdravnik. A medtem ko ima kot Martin Gruber izjemno veliko oboževalk, mu zasebno bije srce le za eno srčno damo. Kakšno je pravzaprav Hansovo ljubezensko življenje?

Na prelomu tisočletja je Hans Sigl sodeloval pri snemanju serije Marienhof in tam spoznal igralko Katjo Keller, ki je v zgodbi igrala vlogo Sybille 'Billi' Vogt. Soigralca sta se na snemanju zaljubila in zakorakala v razmerje, v katerem se jima je leta 2002 rodil sin Nepomuk Jim. Žal pa njuna sreča ni trajala dolgo, zato sta krenila vsak svojo pot.

Hans Sigl z ženo v Ljubljani foto: Pop TV/Miro Majcen

A življenje je nepredvidljivo, Hans se je nekaj let kasneje zaljubil v pevko Susanne Kemmler, ki je bila v tistem času poročena z glasbenikom Hubertom Kemmlerjem, s katerim ima tri otroke: Jonasa, Niklasa in Joano. Ker je bila njuna naklonjenost prevelika in velike ljubezni nista zmogla zatreti, se je Susanne ločila in leta 2008 poročila s Hansom. 15 let kasneje zakonca še vedno dokazujeta, da sta tedaj sprejela pravo odločitev. Čeprav sta si zelo različna, se namreč odlično dopolnjujeta. »Sva kot jing in jang. Susanne je voda, jaz sem ogenj. Želim se postarati s to žensko, popolnoma sem zaljubljen vanjo,« je v enem izmed intervjujev dejal Hans, ki tudi na družbenem omrežju rad pokaže, kako srečen je ob svoji srčni dami.

prejšnji članek
Dobrodelna večerja Ane Roš: Izklicna cena menija znaša 520 eur
Svet slavnih
Dobrodelna večerja Ane Roš: Izklicna cena menija znaša 520 eur
naslednji članek
Botri: Igralka na ulicah prava zvezda
Svet slavnih
Botri: Igralka na ulicah prava zvezda