901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bo Robert Roškar del šova MasterChef?

22. 9. 2023; 05.00
Avtor: PR
roškar

Anja je v goste povabila Masterchef sodnika Karima Merdjadija foto: Radio 1

Sodniki kruto nad palačinke Roberta Roškarja in Anje Ramšak.

Voditelj priljubljenega popoldanskega showa na Radiu 1, Šou domov, Robert Roškar, nas že nekaj časa razveseljuje z video rubriko Roškar prvič, kjer se preizkuša v različnih poklicih. Med drugim je bil že smetar, varuška, sobarica, vzgojitelj in kmet, zato je bil tokrat čas, da se preizkusi še v nečem slastnem in dišečem. Zapodil se je med ponvice in zajemalke ter postal palačinkar! Ko je že mislil, da se bo peke lotil sam, pa ga je v kuhinji presenetila še njegova koroška princeska, kot ji sam reče, sovoditeljica Anja Ramšak. Tudi ona še ni spekla nobene palačinke, zato se je domislila vrhunske ideje. V goste je povabila Masterchef sodnika Karima Merdjadija in peka palačink je hitro postala večna tekma med Anjo in Roškarjem.

Robert Roškar foto: Radio 1

»Bi si upal trdit, da če to delaš iz dneva v dan, ali iz tedna v teden, se zverziraš. Jaz pa vseeno mislim, da tega ne bom delal pogosto, še naprej bodo drugi pekli,« je bil iskren Roškar, Anja pa je dodala:

»Peka palačink je bila zame tako, kot sem si predstavljala - nekaj, kar ni zame. Vem, da si marsikdo misli, da to pa res ni kaj takega, ampak nismo vsi za vse in s tem nič narobe. Se bom še naprej vabila na palačinke k mami.«

Karim in Robert foto: Radio 1

Med pripravo mase in peko palačink ni manjkalo smeha in sočnih komentarjev, ki jih je Roši namenil svoji Ančiki.»Prisežem, da si pošpricala še Lendavo s to maso,« je dejal in nasmejal celotno ekipo.

Ko jima je s Karimovo pomočjo le uspelo speči palačinke, pa so se v kuhinji prikazali sodniki, ki so ocenili, kdo je spekel boljše. Tekmovalci iz oddaje Mali šef Slovenije, Otja, Raja, Saš in Tim so jih poskusili in podali finalno razsodbo. Kdo je zmagal, pa preverite v posnetku!

Roškarjeva peka palačink foto: Radio 1

prejšnji članek
Lado Bizovičar o voditeljih: Meni ste vi tako čudni
Svet slavnih
Lado Bizovičar o voditeljih: Meni ste vi tako čudni
naslednji članek
Neverjetni učinki pilatesa na vaše telo
Zdravje
Neverjetni učinki pilatesa na vaše telo