stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nič več skrivnost: Nataša Gavranić postala obraz te televizije

28. 9. 2023; 10.58
Avtor: V.M.
nataša-gavranić 1

Nataša Gavranić foto: Matic Kremžar

Po slovesu od športnega programa informativne oddaje 24 ur je voditeljica Nataša Gavranić sprejela nov karierni izziv. Preverite, kje jo boste lahko odslej spremljali ...

Ena najbolj prepoznavnih slovenskih novinark in voditeljic Nataša Gavranić je postala nov obraz športne televizije Arena Sport. Kot so pojasnili,  Nataša s svojo izkušenostjo predstavlja dobrodošlo okrepitev za uresničevanje zastavljene vizije.

Gavranićeva je sicer zadnjih osem let delovala na televiziji POP TV, nedavno pa presenetila z novico, da je sprejela odločitev, ki ji bo omogočila nove karierne izzive. Da je sklenila nadaljevati pot pred kamerami športne televizije, so na Areni Sport obelodanili danes.

"Na Areni Sport bo poleg novinarskega dela v uredništvu in na terenu, moči usmerila predvsem v vodenje studia ob koncu tedna. V mesecu oktobru namreč odpiramo lastni studio za produkcijo oddaj, prispevkov in drugih vizualnih vsebin, s katerim bomo močno nadgradili indentiteto in ponudbo Arene Sport,"pojasnjujejo.

Za Natašo je nov izziv prišel ob pravem času. foto: Matic Kremžar

Za Natašo je nov izziv prišel ob pravem času, v njem pa vidi lepo priložnost, da se še nadgradi kot novinarka in voditeljica: "Ob vabilu Arene Sport nisem dolgo razmišljala. Pritegnila me je njihova mlada, zagnana ekipa, ki dela zelo dobro, z izgradnjo studia pa se želijo še utrditi kot vodilna slovenska športna televizija. Dobra energija uredništva je vsekakor velik faktor odločitve, zato z veseljem prihajam na novo delovno mesto. Upam na dolgoročno, prijetno sodelovanje."

Njen prihod pozdravljajo tako vodilni kot novi sodelavci. "Nataša Gavranić je ena najboljših voditeljic in novinark v slovenskem športnem prostoru. Skozi leta smo jo spremljali tudi na Areni Sport in ko se je ponudila priložnost za zvezdniški prestop, smo jo zagrabili z obema rokama. Veseli nas, da se je pridružila naši mladi, a prodorni novinarski ekipi," novo okrepitev komentira odgovorni urednik Luka Štucin.

Z Natašino pomočjo bodo na Areni Sport obogatili spremljevalni program pred, med in po tekmah. Poleg nje bodo v studiu imeli vidno vlogo še Izidor Kordič, Dani Bavec in Sara Pakiž, ki bodo skupaj z raznolikimi gosti skrbeli, da gledalke in gledalci dobijo zares širok spekter informacij, mnenj in zanimivih vsebin iz sveta športa.

Nataša Gavranić je ena najboljših voditeljic in novinark v slovenskem športnem prostoru. foto: Matic Kremžar

prejšnji članek
Marjetka in Raay okronala bleščečo obletnico
Svet slavnih
Marjetka in Raay okronala bleščečo obletnico
naslednji članek
Uživajte v omrežju 5G s Telemachovim telefonom
Življenjski slog
Uživajte v omrežju 5G s Telemachovim telefonom