stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ula Furlan povedala to resnico o svojem partnerju

6. 10. 2023; 09.30
Avtor: K.M.
ula furlan

Ula Furlan in njen partner Domagoj foto: Nejc Simšič

Že nekaj časa je znano, da je Ula Furlan srečno zaljubljena v hrvaškega igralca. Zdaj pa je končno povedal nekaj več o njunem odnosu.

Igralka in voditeljica Ula Furlan zaradi razmerja s hrvaškim televizijskim in gledališkim igralcem Domagojem Jankovićem, spremljali smo ga lahko v manjših vloga v serijah Botri, Šverc komerc in Samo ljubezen, vse več časa preživi v Zagrebu. Zato ni presenetljivo, da so simpatično Slovenko opazili tudi hrvaški mediji. Njen modni slog in delček zasebnosti so tako razkrili tudi v hrvaški reviji Gloria.

Čeprav je pogovor načeloma potekal o modi, pa se Ula seveda ni mogla izogniti vprašanjem o svojem partnerju. Na vprašanje, ali se njen slog ujema z moževim oziroma partnerjevim, oziroma kako naj mu rečemo, je Ula odgovorila: "Najprej se morava poročiti. Pa vam bom takrat povedala. Ampak tudi brez prstana nekako lepo paševa skupaj." K tem je še dodala, da mu obleke večkrat izbere ona, saj ve, kje so, čeprav še ne živita skupaj. Vseeno pa tisti, ki Uli sledijo na družbenih omrežjih, vedo, da veliko časa preživi v njegovem zagrebškem stanovanju. 

"Mislim, da nama je skupen vpliv pop kulture, razstav, filmov, stripov, glasbe, videospotov, pa včasih tudi kakšne čiste urbane klasike. Vsak se zgleduje po stvareh, ki jim sledi, jih ima rad, ki prinašajo neko novo estetiko. Pa potem kaj pobereva iz retro 90-ih, skejt obdobja najine mladosti in se veseliva, da se moda vsakih deset let vrača in da neke stvari dobijo nov videz ali pomen," pa je še povedala o slogu njunega modnega izbora.

Celoten intervju si lahko v hrvaškem jeziku preberete na spletni strani Gloria. >>KLIKNITE TUKAJ<<

prejšnji članek
Sašo Stare svoje dekle zaklenil v stanovanje
Resničnostni šovi
Sašo Stare svoje dekle zaklenil v stanovanje
naslednji članek
Kmetija: Maja je zaročena, komu je poklonila srce?
Resničnostni šovi
Kmetija: Maja je zaročena, komu je poklonila srce?