stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana Slovenka mora kar 40 ur ostati budna

11. 10. 2023; 07.30
Avtor: K.M.
Lara Tošić

Bo Lara Tošić opravila izpite in se bo lahko odpravila v New York? foto: Darja Štravs Tisu

Za njo je že prebujena noč, čaka pa jo še dobrih 25 ur budnosti.

V najbolj poslušanem jutranjem programu v Sloveniji, Denis Avdić Showu na Radiu 1 so bili spet budni celo noč! Ampak tokrat izziva niso opravljali glavni akterji Denis Avdić, Jana Morelj in Miha Deželak, temveč mlada pripravnica Lara Tošić, ki si je sama 'zakuhala' ta izziv. Včeraj popoldne jo je poklical Denis Avdić in ji naročil, naj nemudoma pride v studio Šou domov z Anjo Ramšak in Robertom Roškarjem, saj se bo kmalu začelo njenih budnih 40 ur! Lari ni preostalo drugega, kot da na hitro spakira najnujnejše stvari in čim prej pride na radio. To je seveda storila in se malo čez 17. uro prikazala v studiu, kjer jo je že čakal Avdić.

Lara Tošić, Denis Avdić, Jana Morelj in Miha Deželak foto: Darja Štravs Tisu

»Budna moraš biti 40 ur v studiu Radia 1. V eter pa se moraš oglasiti na vsake dve pesmi, da vemo, da nisi zaspala. Kamere v studiu te bodo ves čas snemale,« ji je pravila razložil Avdić. Lara mu je dejala, da je na izziv pripravljena, obenem pa tudi pokazala, kaj je spakirala v torbo. Med drugim tudi tablete, vložke, pripomočke za nego obraza, njen fant Peter pa ji bo tekom večera prinesel še copate. Če bo ji bo izziv uspel, bo namreč lahko odpotovala z Jano Morelj in dm-om v sanjski New York.

Sicer pa se je vse skupaj začelo, ko je Lara izjavila, da bi tudi ona šla v New York, a ji je Avdić rekel, da je to mesto, ki nikoli ne spi. »Saj tudi jaz ne spim,« je hitro ogovorila Lara in idejo za izziv ponudila na pladnju. Ker je bil na njenem bucket listu omenjen tudi ’40 ur brez spanja', se je Avdić odločil, da si bo ta izziv lahko izpolnila kar zdaj, v ravno pravšnjem trenutku pred potovanjem čez lužo. Ji bo uspelo? Kaj se bo vse dogajalo v studiu, kdo ji bo krajšal urice in jo držal pokonci? Vse to in še več spremljaj v živo na Radiu in njihovih družbenih omrežjih omrežjih.

prejšnji članek
Matjažu Javšniku po infarktu odpovedali še jetra in ledvici
Svet slavnih
Matjažu Javšniku po infarktu odpovedali še jetra in ledvici
naslednji članek
Kmetija: Marcela zaznamovala usodna ženska
Resničnostni šovi
Kmetija: Marcela zaznamovala usodna ženska
#obraziavenija
obraziavenija