Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Oriana Girotto in Matic Ajdič nič več skupaj

15. 10. 2023; 11.00
Avtor: K.M.
oriana girotto 1c

Oriana Girotto foto: arhiv Lady

Ljubezensko življenje priljubljene voditeljice, vsestranske Oriane Girotto, je bilo od nekdaj polno vzponov in padcev, hkrati pa tudi del javne razprave.

Zadnja leta je začela svojo zasebnost bolj čuvati zase, a je revija Lady vseeno poročala o tem, da je do njih prišla informacija, da se je že pred tremi meseci po dobrih 10 letih razšla s partnerjem, znanim glasbenikom Maticem Ajdičem. Takole so zapisali: Vedno nasmejana Oriana Girotto, ki je letos praznovala jubilejnih 50 let, je mnogim najbolj znana po zakonu z legendarnim igralcem Borisom Cavazzo. Z njim imata tudi sina Aleksandra Borisa Cavazzo, ki je danes že odrasel mladenič, nekdanja zakonca pa sta tudi po razhodu ostala prijatelja. Italijanska Slovenka je nato srečo v ljubezni našla v glasbeniku Gianniju Poposkem, zadnja leta pa je bila srečna v objemu postavnega kitarista Matica Ajdiča. Z njim sta njuno ljubezen kronala z rojstvom sina Edvarda, ki je pravi mali lepotec in na las podoben svoji mami. A ker se na slovenski medijski sceni vedno govori o marsičem, je že pred poletjem do nas prišla informacija, kaj se dogaja v ljubezenski zvezi Oriane in Matica.

Oriana je kasneje novico potrdila tudi za druge slovenske medije. O podrobnostih svojega ljubezenska življenja pa ni želela govoriti. Naše uredništvo ji ob tem želi čim več sreče in seveda ljubezni. 

prejšnji članek
Tekmovalna Darja Zgonc in Edi Pucer
Svet slavnih
Tekmovalna Darja Zgonc in Edi Pucer
naslednji članek
Nina Osenar Kontrec objavila fotografijo, na kateri je čisto brez moči
Svet slavnih
Nina Osenar Kontrec objavila fotografijo, na kateri je čisto brez moči